Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Ерменија сама си го предаде Карабак, не Русите.
А тоа што вадат Русите резерви се стари од Советско време. Чим новата опрема не ја водат масовно, значи добри се.
Ох гревчиња, Терминатор и Т-90 еден заамет ќотек изедоа, три Су34 во еден ден бутнаа, ама новата опрема не ја ваделе. Срцки
кога е предвиден тотален распад на русија со ова темпо ?
Ако имав кристална топка ќе пишував на кладилница

Ох гревчиња, Терминатор и Т-90 еден заамет ќотек изедоа, три Су34 во еден ден бутнаа, ама новата опрема не ја ваделе. Срцки

Ако имав кристална топка ќе пишував на кладилница

Ти Клинтон ќе го гледаш интевјуто со Путин или другар ти рече не за такви работи ќе ја предадеш Украина?

:bravobe: :bravobe: :bravobe:

На музика компонирана од Александар Александров и на текст напишан од Сергеј Михалков може да се реагира само со молк и восхит.

Ne e bitno koj ja komponiral i napisal, drzavna himna e. Iskreno ne znam koja e gospozata do nego so meli na sred himna ali brzo sfati deka treba da zakjuti.

Со нетрпение го чекаме максимално објективното интервју. Заборавивме вакви квалитетни интервјуа нешто од типот на Грујо кај Миленко/Јанко или Заев кај Кретенолитико. 100% сум сигурен дека партал ќе го направи со незгодни прашања, онака баш новинарски ко што треба.

Со нетрпение го чекаме максимално објективното интервју. Заборавивме вакви квалитетни интервјуа нешто од типот на Грујо кај Миленко/Јанко или Заев кај Кретенолитико. 100% сум сигурен дека партал ќе го направи со незгодни прашања, онака баш новинарски ко што треба.
Чекај го ти Талат Џафери, он ве владее сега, Путин ни је у Тај калибар.

Чекај го ти Талат Џафери, он ве владее сега, Путин ни је у Тај калибар.

Кој Талат? Оној што дечкоти Грујо го амнестираше и напраи министер за одбрана? Тој? Брее, од тоа селската брља селективен Алцхајмер ти се развил.

Pa sig kje bide potransparentno od site do edno intervjua izminative 2 godini so si gi pravea sami na sebe liderive od dvete strani.

Pa sig kje bide potransparentno od site do edno intervjua izminative 2 godini so si gi pravea sami na sebe liderive od dvete strani.

Никаква транспарентност нема да има. Ти мене сердаре ја тебе војводо муабет ќе биде и џибери на твитер ќе попаѓаат у несвест ко којзнае што да се десило.

Никаква транспарентност нема да има. Ти мене сердаре ја тебе војводо муабет ќе биде и џибери на твитер ќе попаѓаат у несвест ко којзнае што да се десило.
Торбеш...умре тој начин на комуникација, северџан да си е најголемо гомно денеска у Македонија....сите тоа го знаат.

Торбеш...умре тој начин на комуникација, северџан да си е најголемо гомно денеска у Македонија....сите тоа го знаат.

Има и бетер. Рецимо квазипатриотски бункераш разочаран у личниот животен неуспех и едвај чека да збори за нуклеарки. Со Рончето останавте едини двајца неженети стари магариња што уште живеат у детска соба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom