Wtf bro ?
Што има лошо во тоа некоја да е фризерка ?
Сега сериозно. Жена што на пример и починал млад сопругот од некоја неизлечива болест или пак во несреќен случај зошто да не би бил со нејзе ако е убава, посветена, искрена кон тебе ?
Жена што се развела од некое мега сељачиште со голф 4ка со спуштени бандажи, со спојлери со неонки што животот му е да се трка на автопат, клаџа и у кафана да се кринџари врз 20 год помали од него ? 90% и ултра насилен и агресивен бил кон нејзе .
Јас кај ваквите за грешка можам да и земам што испаднала глупа да падне на некои ниски страсти или некаква финансиска стабилност а покрај ова карактерот да не му го земе во обзир.
Децата зошто би биле криви во погорните 2 случаи (особено ако се некои многу мали до 4-5 год ) да не добијат нов татко по мерка ?
Пирсови кога спомна ќе ти кажам само не знаеш што пропушташ ако женската ти даде орал со пирс на јазик , има пирс на пупак, има пирс на брадавица.
Некое мазно стомаче со пирс ми е фетиш. Ете ти ги овие три кај сликите и кажи дали би ги откачил само затоа што имаат пирс на брадавица. За мене многу јак трн он.
За све друго што не спомнав целосно се согласувам со тебе.