E
enzo8
Гостин
Real shitParadoksalnoto e sto se ova e mnogu meta, vo vistinskiot svet red flag e ako si na forum samo po sebe.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Real shitParadoksalnoto e sto se ova e mnogu meta, vo vistinskiot svet red flag e ako si na forum samo po sebe.
Ок. Сфаќам, никој не сака потенцијалниот партнер да има огромна километража. Ама како вие знаете колку партнери има поминато вашиот потенцијален партнер? Ангажирате приватен детектив или ги прашувате пред да стапите во врска со нив?голем број на поранешни партнери, поготово доколку се работи за одреден тип на поранешни партнери (верувам дека поранешниот избор на партнери кажува многу за личноста);
Ама додека се навикнешSe e navika![]()
Владо не сум само јас модераторMori @Луси so mi go brisis postot na sekoe, so ne ti e po kef tamu napisano![]()
Ко на чело ќе им пишува, мажите денес не разбираат колку е напред гинекологија и пластична хирургија, just sayin.Ок. Сфаќам, никој не сака потенцијалниот партнер да има огромна километража. Ама како вие знаете колку партнери има поминато вашиот потенцијален партнер? Ангажирате приватен детектив или ги прашувате пред да стапите во врска со нив?
Баш заради ова што го пишуваш го вметнав ова во многу битно но не пресудно за ред флег.Ок. Сфаќам, никој не сака потенцијалниот партнер да има огромна километража. Ама како вие знаете колку партнери има поминато вашиот потенцијален партнер? Ангажирате приватен детектив или ги прашувате пред да стапите во врска со нив?
скроз легитимно прашање.Ок. Сфаќам, никој не сака потенцијалниот партнер да има огромна километража. Ама како вие знаете колку партнери има поминато вашиот потенцијален партнер? Ангажирате приватен детектив или ги прашувате пред да стапите во врска со нив?
Ако имаш bitch mark веќе, ич не си троши пари…Имам една тетоважа, а сега максимално ме измотивира темава и втора да ставам, барем ќе знам дека тие што треба да бегаат од мене ќе ги исплашам со тетоважите, како лук вампир.
Wtf bro ?1.фризерки
2.НЏО/СОРОС/еразмус/студентски размени
^^најголемите ку*вештии
3.тиркиз коса, кратка коса, феминистки, ливадарки и анима дунди.
3. глупи тетоважи, ака сакала нешто да истетовира, ама не знаела шо, па Снупи на нога го истетовирала…
^ретарда тешка
Бтв не ми сметаат тетоважи, али пирс на јазик, нос, веѓа==оштетна роба!
4.Материјалистки, профитерки и слични мали ѕверки!
5. Деца од минат брак, или разведенуша…
6. Турбо-фолк сељанка, љубителка на играње по маси во кафани..
7. “Мирно моме” али бивша келнерка цел живот==пепељара у град…
И ваљда ќе се најде уште нешто, ама ете, се рачунам како не многу пребирлив во старт..!
Она може да си стај со датата кога ја изгубила невиноста и името на дотичниот.
Човек… се рачунам за прилично liberte.Wtf bro ?![]()
Што има лошо во тоа некоја да е фризерка ?
Сега сериозно. Жена што на пример и починал млад сопругот од некоја неизлечива болест или пак во несреќен случај зошто да не би бил со нејзе ако е убава, посветена, искрена кон тебе ?
Жена што се развела од некое мега сељачиште со голф 4ка со спуштени бандажи, со спојлери со неонки што животот му е да се трка на автопат, клаџа и у кафана да се кринџари врз 20 год помали од него ? 90% и ултра насилен и агресивен бил кон нејзе .
Јас кај ваквите за грешка можам да и земам што испаднала глупа да падне на некои ниски страсти или некаква финансиска стабилност а покрај ова карактерот да не му го земе во обзир.
Децата зошто би биле криви во погорните 2 случаи (особено ако се некои многу мали до 4-5 год ) да не добијат нов татко по мерка ?
Пирсови кога спомна ќе ти кажам само не знаеш што пропушташ ако женската ти даде орал со пирс на јазик , има пирс на пупак, има пирс на брадавица.
Некое мазно стомаче со пирс ми е фетиш. Ете ти ги овие три кај сликите и кажи дали би ги откачил само затоа што имаат пирс на брадавица. За мене многу јак трн он.
![]()
![]()
![]()
За све друго што не спомнав целосно се согласувам со тебе.
Абе ја напишав што мине што не мине…Неш јебат бро.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Преку луѓе океј да, ама ако партнерот не е од твојот град и не познаваш апсолутно никој во тој град? Или и тоа е red flag?скроз легитимно прашање.
ќе се информираш, дали преку луѓе блиски до неа со кои што другарува и/или преку директно поставување на прашање на потенцијалната партнерка во врска со тоа.
воопшто не е погрешно да ја прашаш потенцијалната партнерка за прашања кои ти се битни, дури сметам дека е неопходно да се поставуваат одредени такви прашања на почетокот на дејтањето и истите да се одговараат со искреност.
но што ако лаже? може нема да ти ја каже вистинската бројка?
точно, но во подолго дејтање, подолга врска или пак во период на заедничко живеење тешко е да се сокрие лага или да се глуми личност која што вистински не си.
за мене лично одбивање да ја каже бројката на поранешни партнери или кои се тие поранешни партнери ми укажува дека или има голем број на поранешни (сексуални) партнери или пак дека тие поранешни (сексуални) партнери се луѓе со одредени карактеристики.
клучот е во прашувањето и информирањето за потенцијалниот или потенцијалната партнерка, и во истото нема ништо погрешно.