Ништо посебно само уште повеќе ќе го навлечат гневот на израелската армија да продолжи со гранатирање.BREAKING: Al-Qassam launched a large rocket barrage at Tel Aviv
Цела Газа е пепел овие сеуште лансират ракетки
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 405229
баш читав за ова тој кампо требелинка .пуштиле некој експерти да испитувват и не пронашле тела толку закопани многи поамлу 1 процент дали од тоаНешто не штима, во 2016 имало 100.000 живи жртви на Холокаустот, денес има 245.000?
2016:
There Are Just 100,000 Holocaust Survivors Alive Today
The youngest survivors today are around 71 years oldtime.com
2024:
Almost 80 years after the Holocaust, 245,000 Jewish survivors are still alive
Almost 80 years after the Holocaust, about 245,000 Jewish survivors are still living across more than 90 countries.apnews.com
Ме иритира кога линкот ќе се ус*ре вака горе, еве слика.
Навистина не знам, затоа и го избришав мислењето - не сакам да започнам нова дебата за Холокаустот. Ми фати око само дека има голема разлика помеѓу наводниот број на живи жртви во 2016 и 2024 па затоа и го споделив. Ваљда ги провериле информациите и тогаш и сега и не трескале од ракав, од друга страна може филуваат.баш читав за ова тој кампо требелинка .пуштиле некој експерти да испитувват и не пронашле тела толку закопани многи поамлу 1 процент дали од тоа
и тоа значи дека немало холокауст?баш читав за ова тој кампо требелинка .пуштиле некој експерти да испитувват и не пронашле тела толку закопани многи поамлу 1 процент дали од тоа
не тврдам ,има разни теории имаш и холкаус denail luge razni teori ne vikam deka se tocni.има и што се спасиле како сорос некои избегале некои емигрирале кисинџер олбрајт, некоу емигрирале сад русиа ама и некои настрадале како многу луѓе во 2 светска војња,ретрад, ги има со име и презиме
пред 41-ва биле наоколу, после ги нема нигде