- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 5.305
Знам женски што се многу нервозни и пушат ради тоа, и женски што од радозналост/незрелост на времето у средно се навлегле на тоа.So soglasuvam, mozebi najneatraktivno nesto kaj devojka.
No pusenjeto ne e za mene red flag, red flag treba da e alarm, indikator deka nesto ne stima vo momentot i krie nesto pogolemo. Primer tirkizna kosa e red flag oti znaes odma so kakov zanr na lugje zboris i deka ne si za tamu i ne e samo izborot na druga boja tuku cel set na karakteristiki, ubeduvanja i lifestyle. Skrzavost e isto red flag, go primekas tuka tamu i ako ne adresirano moze ponatamu da e problem. Kakov red flag e pusenjeto? Sto indicira, deka devojkata e nervozna i stresna? Togas mene red flag mi se baletanki.
Ама пак е некој вид на зависност.
А човек со зависност каква и да е, првенство во животот му е да ја задоволи зависноста, па се друго.
Мене лично, ми смета смрдеата од чад. Бар за мене е неподнослива, од уста, раце, па до кожата и облеката.
Барем за женско цел живот ќе имам слика дека треба да биде чиста/мириса барем неутрално, немора на цвеќиња упм.
Затоа реков и женско што кучето/мачето и моча по секој мебел дома, и мирисот не и пречи/нехигиената. Тежок ред флаг другар.
Карактерно, можам со се да се носам. И да влијаам.
Ама со зависности, и нехигиена. Но веј.