- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.770
- Поени од реакции
- 19.081
Види, ако не ти е страв од него нема ни да му го проверуваш месинџерот да не се лажимеАбе душички, мене не ми е страв од него, повеќе се плашам од "тие" околу него, од спротивен пол, веќе спомнав, пред вереникот флертуваше со мм( и велам јас му го проверувам месенџерот, и ме гледа ми вели ааа стварно? )имаше и други ситуации кај што флертуваа со него, пред мене, де пијачки бараат да им сипа, де пици да делеле со него а ја присутна пази, не знам кои се тие со сумљив морал, си немаат мака женичкиве, се поштена до поштена. Со крст на чело се џанам.
Не знам шо подразбираш под флерт, не е флерт секогаш ако некоја делела пица на маса со него, пример, излегуваме друштво, мене ми се јади паста, на другарка моја пица, и ако дечко ми сакал исто пица не гледам причина зошто не би ја делеле, аман ако фаќаме такви кусури треба сите сингл да видиме.
Не гледам и простор за паника ако мани лајк на некоја рандом слика на инста, ова зборам во зависност од содржината на сликата и до особата.
И јас мавам лајк ако ми се допадни некоја слика, дали било маж или жена без разлика, е сега друго е ако го сталкираш некој/а на секое.
На пример ако маж ти лајкува слики од некои рандом тетки на инста, тогаш да не доликува и треба да се разговара.
Штом лајка такви слики значи бара нешто шо не го поседуваш ти, си шара од страна, таков не ти треба.