Што ве исфрустрира/изнервира денес?

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Ми дојде една гостинка доцна на кафе, а јас гледам сум снемал кондоми и трк до бензинската зашто само таа работи толку касно . . .
И реков на гостинката да ме почека идам да купам винце и нешто за грицкање, ;), ама се вратив одма и со празни раце зашто клошарот на бензинска ми вика да почекам 20-30 минути им се мењала смената и не ме пушташе да купам . . .
Си се вратив со празни раце та ни кондоми ни винце ни чипс ни бутур, гостинката си остана и гладна и жедна и неебана. Мислам дека пак повеќе нема да и текне да ми дојде :(
 
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Тоа што денес треба да „Го молам деканот да ми одобри да се преместам во паралелка А, затоа што со паралелка Б ми се совпаѓаат предавањата“. Ебате светот.
 

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Ме изнервира помислата дека морав да станам рано.
А толку ми се спиеше.И сега ме боли главата.
 
Член од
22 август 2022
Мислења
425
Поени од реакции
1.482
Одредени да не ги наречам на работното место, три грации. Чоек можно ли е толку злобен да е, ејј... Ќе да некоја мигрантка им презела дечко па вака комплекси имаат према странкињи, оти маживе не ги чепкаат.

Денес само како ме накострешија на работа, после си викам во автобус, чоек овие на домашниве кујзнае шо церемонии прават. Не дека бира пол тоа, ама кога и да бил маж надреден, не сум имала проблеми, последниот толку ме сакаше вика ако не ја затворам фирмата, тебе тука ќе те пензионираме, јас ти давам чесен збор. Му збореле, ме местеле, ама без суета чоекот ќе ме викнеше, јас докази, папки, мејлови на сунце и никому ништо. Последниот пат дури ми рече, ,, Искрено веќе немаат кредибилитет, те викам да им ја затворам устата и да испиеш кафе далеку од гужва. За жал, короната ги сруши. Директор, газда, заменик, све мажи. Кај не се родив со инженерски талент да одморам глава, а не вака.
 
Последно уредено:
Член од
2 март 2016
Мислења
481
Поени од реакции
468
Воглавно ме нервира нашиот заостанат балкански менталитет од 19ти век, друго ништо не ме нервира :D
 
Член од
20 април 2023
Мислења
701
Поени од реакции
1.576
Постари лица.Секој ден ме нервираат со нивниот инает и простотилук.Нема нешто поретардирано од постар човек.
ne treba da te nerviraat, trpenjeto postari lugje e nachin na koj nie moze da se iskupime za site sranja shto gi trpele od nas kako deca ;)
 
Член од
21 мај 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.523
ne treba da te nerviraat, trpenjeto postari lugje e nachin na koj nie moze da se iskupime za site sranja shto gi trpele od nas kako deca ;)
Се залетав да ти одговорам,ама ајде си викам,кој ќе се замара повторно.:DВо Драга Кајгана напишав малку поопширно кои отприлика работи многу ме иритираат кај постарите луѓе.
 
Член од
3 мај 2019
Мислења
17.786
Поени од реакции
9.561
Ме нервозира овој над мене.:mad:
Тешко на тие кои што ке го трпат кога ке остари.
Млад е ретард, а стар дипдибидус ке биде.
 

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
2.789
Поени од реакции
10.594
Баби што се движат со 0.25км/на саат у маркет со количка у која има само една зелка и кафе. Па иде, па разгледуваа по рафтови, создавајќи гужва. После на каса се буни оти не и е намалено, всушност е'.
 
C

confusion

Гостин
Најако е кога ќе треба да ти закаже интервју, ти закажува уште утре дента, техничко интервју исто во најбрз можен рок ама кога ќе треба да те известат дали си примен во почесниот круг, некако те забораваат и ако си среќен, после 2 месеци ќе добиеш одговор.
Настрана што најлошиот дел од секое интервју ми е со HR, кога ќе почне да се збори за „позитивна и модерна“ атмосфера, како биле во тренд со светски фирми и како одреден дел од неделата посветувале на здрав живот и јаделе овошје во канцеларија, како тоа секоја недела се организирале пијачки после работа, обично петок нормално.
А се што те интересира неможе да ти одговори, колку ќе ми е платата, па зависи ќе видиме, од перформанси, од резултати и бенчмаркови, од куров ми се тресе ама не се секирај, платата е компетитивна и секако имаш простор да напредуваш и да се качиш на месечина.
Стварно не знам зошто толку се искомплицира процесот за вработување со овие џаболебари.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom