MAKEDONEC_PP
ПОБЕДАШ
- Член од
- 7 декември 2007
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 74
Е па ти си во најдомајчинските кујчи бе, те знамOti lazis????????????????
Mojata e 59% i sega ?
:smir:

Извинете за

Ај сега назад на ПОБЕДА!!!!
Е па ти си во најдомајчинските кујчи бе, те знамOti lazis????????????????
Mojata e 59% i sega ?
Pa bez ralika na Evropa ili ne,fudbal vo Prilep ke se igra,i pobeda ke opstojuva vo prvata liga kako i da e!e pa narode to e to...
presudata e donesena i...pobeda ke bide bez fudbal vo slednite 8 godini, ako seuste postoi
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=512/newsid=834215.html
aj to e to...neka se e... v g.z to davajgazite...nivniot sakan metalurg ke igra baraz...Pa normalno,za da ne se bunat pederite od makedonski sport...Da se zavrsese vcera jas kujka klavav na X,posto igrata beshe,daj mi ja- na ti ja...Vaka sega i bodce so vardar ja spasuva pobeda!
Pa bez ralika na Evropa ili ne,fudbal vo Prilep ke se igra,i pobeda ke opstojuva vo prvata liga kako i da e!
ftopic: Најјаката ракија во светот се вари и пија во Прилеп!!! Од 52-53 % не е подолу, а домајчинските кујчи ја вара 55- 56-57...% !!!
Така да ... че ја наредиме работата!!!![]()
Абе Прилепчани од алкохол ја само ПИВО пијам (фудбалски пијал`к) а од салата само кременадли јадам така да ке ја уденеме некако!!!:pos2:Oti lazis????????????????Pod 55 % ne e Prilepska!!!
Mojata e 59% i sega ?
Се спасивте.Ај честито опстанок.Ама да не ви одземат бодови?:smir:АЈДЕ СЕГА ДА ГИ ЕБЕМЕЕЕЕЕ....САМО НАПРЕД.....ПОБЕДАААААА ОЛЕ![]()
aj to e to...neka se e... v g.z to davajgazite...nivniot sakan metalurg ke igra baraz...
kako ke opstojuva, kako ne mi e jasno???[/quote
Да опстоиме во прва лига е многу тешко.Треба 8 години грчевито да се бориме, со слаби финансиски средства.Ме интересира дали во наредниве години можи да се ублажи казнава на некој начин??????
Barem da ne mislam i na opstanokot na Pobeda..Airlija za godinava...A i da ni odzemat bodovi ,ke ni odzemat -3,kolku da se zataska rabotata,i pak ke se izramnime bodovno so Metalurg,no ke bideme vo podobra pozicija
![]()
Митич мислам дека минимум е 3, а максимум 9 бода.Да се надеваме дека казната че биди минимална или в година че стартуваме со -.
абе ако хари е џек, сеа треба да речи, добро еве според статутот ффм ја казнува фк.победа со -3 бода и то е то...ем тој чист, ем статутот е задоволен, ем победа нема да игра бараж...единствено незадоволни ќе бидат давајгазите од Спорт, ама кој ги тит нив, секако се тие опозиција!!!aj to e to...neka se e... v g.z to davajgazite...nivniot sakan metalurg ke igra baraz...
kako ke opstojuva, kako ne mi e jasno???[/quote
Да опстоиме во прва лига е многу тешко.Треба 8 години грчевито да се бориме, со слаби финансиски средства.Ме интересира дали во наредниве години можи да се ублажи казнава на некој начин??????
Митич мислам дека минимум е 3, а максимум 9 бода.Да се надеваме дека казната че биди минимална или в година че стартуваме со -.