Фан Клуб : Баерн Минхен

  • Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Се смеевте кога ви викав дека ќелавицата делува како шпион за раздор во Баерн.
Дај да испаднеме и деф таму веќе, не можам да гледам толку глупи промени на позиции на играчите.
 

spaso

Discover the ultimate in relaxed romance with the
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Stealth sho bide be covek :) trebashe da ti kazam ako nenpomineme ti da ne se pojavuvash na temava dogodina :) na povidok e ogromna , ogromna kriza . Si otide najdobriot lekarski tim na site vreminja , povredeni 7 prvotimci , dogodina Lahm , Robben , Ribery i Schweini gi lagam vo penzioneri bidejki kje se po 33+ i zgora na se bez trener kje sme definitivno , a ovoj kje si go povlece i Alkantara oti e negovo dete pa taka Brafhaid ne ni bega ... Baern tivko no sigurno ako ne se stegne kje stane Liverpool , Inter ili Milan ( za zal )[DOUBLEPOST=1429264130][/DOUBLEPOST]Na fb gledam statusi so ( veruvam vo magjionicarov ) e sega dali ima ushte mana u nego ili e prazen kje vidime na revanshot ... Baern na Jup na porto vo dvata duela kje go pregazeshe so dvocifren rezultat .
 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Stealth sho bide be covek :) trebashe da ti kazam ako nenpomineme ti da ne se pojavuvash na temava dogodina :) na povidok e ogromna , ogromna kriza . Si otide najdobriot lekarski tim na site vreminja , povredeni 7 prvotimci , dogodina Lahm , Robben , Ribery i Schweini gi lagam vo penzioneri bidejki kje se po 33+ i zgora na se bez trener kje sme definitivno , a ovoj kje si go povlece i Alkantara oti e negovo dete pa taka Brafhaid ne ni bega ... Baern tivko no sigurno ako ne se stegne kje stane Liverpool , Inter ili Milan ( za zal
Ти не си со сите, што се понашаш како јас да се скарав со докторот!!! Реваншот изигран ли е? Ако не е, не ме замарај во животот.

Смешен си искрено, не споредуваш со Интер или Милан, дај малку среди се. Еден пораз после очајна утакмица на цел ебан тим и ти веќе не пропадна. Срамно е вака да размислуваш за еден фан (ако си навистина ФАН!).

На крај краева и докторот не е цвеќе за мирисање, 2 години веќе си играат кур-ташак со термините за опоравување. Те за 1 недела, те за 1 месец.

Како што читав и Самер зборел против докторскиот тим, а и Румениге имал состанок со докторот. Така да не го хејтајте само ќелавицата (иако заслужува).
 

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Прес собата била фул со новинарски екипи.

Нов доктор на првиот тим е Волкер Браун.Пред ова ги лекувал резервите.
Иако најверојатно ќе бараат друго трајно решение,барем така пишува.



Лудиот Ханс како што го нарекуваат е во топ 100 влијателни луѓе во Германија,па и затоа одекна вака неговата оставка.
 
Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
Луѓе не е време сега за критики и раздор во клубот, после една катастрофална утакмица се оди многу далеку со муабетов, имено за поразот од Порто , Гвардиола не е виновен воопшто, ете зошто , и покрај повредите Пеп скрои тим каков таков ,. утакмицата со Порто ја загубивме од Алонсо и Данте пред се, направија почетнички грешки и си го добивме по капа, трите гола ги примивме од сопствени кардинални-смешни грешки, тоа не смее да им се случува на прфесионални фудбалери кои имаат огромно искуство, а да на секој може да му се случи, ама во ваков тип на елиминационен натпревар , грешките скапо се плаќаат, но што е тука е, да заборавиме што е зад нас , да кренеме глава високо горе и напред и во Вторник на 21.04 , бидете сигурни дека само со позитивна енергија , со позитивни мисли и во нас како фанови и во самиот клуб, може да се пребродат сите лузни, најважно од се е во овој момент е психолошката стабилност на екипата,и не заборавајте Баерн Минхен бил институција од секогаш, е и ке биде и понатаму, верувајте пријатели Баварци, во вторник Порто ке си замине од Минхен со најмалце 4 голови во својата мрежа, ке ги консолидира Пеп играчите т.с. екипата и се ке биде во ред, дисбаланс не постои , постои само напорна работа и одлична психолошка подготвеност и резултатите се неизбежни, тоа Пеп најдобро го знае и умее, ПОЗДАВ БАВАРЦИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВО ВТОРНИК СЛАВИМЕ УБЕДЛИВА ПОБЕДА!
 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Некако и јас имам осеќај дека Порто без 4-ка не излегуваат од Алијанц. Дали сум во право ќе видиме...
 

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Клучна уакмица за сезоната е во вторник со Порто...Ако успеат да ги поминат ондак може барем да се надеваме за финале...

Неколку работи се битни мислам за да поминеме сега со овој осакатен состав.

Данте не смее ни блиску до Алианц да биде.

Чаби Алонсо исто не би го играл,душа нема у него,евентуално за во второ.

Искрено се надевам дека можеби и калкулираат моментално со изјавите.Швајни е спремен тоа кажа Пеп,али рече за Рибери има мали шанси.Мислам сепак дека Рибери можно е да игра,ќе се оди со најјак состав и ќе пробаме да ја искористиме суспензијата на нивните офанзивни бекови.

Како и да е,најважен ќе е моментот.Искрено мислам дека Порто нема да се тоа што беа на домашен и со добар почеток за нас,како на пример брз гол можеме и да ги отвориме скроз.Мотивацијата и инспирацијата во вака тешка ситуација за нас ќе биде клучна а тоа ќе биде работа на Пеп да ги инспирира играчите у beast mode.
 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Роде мора да игра, изгина денеска, го имаше секаде. Вакви партии даваше Швајни пред да ,,остари"...
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.102
Поени од реакции
16.315
Знам дека уште во времето кога беше во Барса, Гвардиола често беше критикуван за немање План Б за тимот. Дека донекаде сметал дека совршен е неговата метода неговиот стил на игра да не е потребно истиот да биди променет. Не ве следам многу оваа година, се согласвате со мислењето? Мислите дека дел од вината за поразот од Порто се наоѓа тука (секако освен повредите)
 

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Мислите дека дел од вината за поразот од Порто се наоѓа тука (секако освен повредите)
Никако. Баерн изгуби ради глупостите на Чаби Алонсо, Данте и Боатенг. Тоа е тоа.
На сите Баерн форуми никаде не се критикува Пеп, туку глупостите на играчите погоре!
 

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
[DOUBLEPOST=1429471740][/DOUBLEPOST]Волфсбург киксна денес такада со победа наредно коло на домашен ќе ја одбраниме титулата!!

Они играат со Гладбах у гости такада нема шанси да тепаат,со што и математички ќе биде готово.

Се што треба е да ги згазиме Порто у вторник,наредно коло славиме титула и после се е можно...
 
Последно уредено:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Без Рибери скоро па сигурно.Швајнштајгер има шанси.

На Скај имаше прилог кај што Робен,Алаба и Швајнштајгер одат кај докторот на преглед.:)Џабе го "избркаа".
 
Член од
1 октомври 2012
Мислења
109
Поени од реакции
185
Дечки имате некоја информација како би ви изгледал составот утре, да знаеме колку да се залетвиме вкладилница? :icon_mrgr:

Позз
 

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Дечки имате некоја информација како би ви изгледал составот утре, да знаеме колку да се залетвиме вкладилница? :icon_mrgr:

Позз
Бадштубер на местото на Данте сега за сега е сигурно.Лам спремен е за утре.

Од прилика ова би бил составот :

Neuer
Rafinha Boateng Badstuber Bernat
Lahm Xabi
Müller Thiago Gotze
Lewandowski

Е сега Басти најверојатно ќе биде спремен,ама не сум сигурен дали ќе ризикуваат од старт бидејќи кој знае во каква форма е и колку е спремен.
Да би бил јас тренер Роде го ставам во почетниот состав на местото на Алонсо и со тоа ќе добијат на динамичност,агресивност и "германизам" а не циганштина.:kruna:

Реални се шансите и двајцата капитени да играат заедно во средината ама така ќе имаат проблем со контра нападите.

Pep Guardiola(PK): "Vjerujem kako će Juan Bernat igrati u utorak, a dobra je stvar što je Bastian Schweinsteiger sada potpuno zdrav! Ne mislim da će Franck moći igrati. Razgovarao sam s našim ljekarima, ali moj osjećaj je da neće uspjeti! Ne znam ko će igrati ili ko može igrati. Proteklih mjeseci, o početnoj postavi sam odlučivao sat prije utakmice."
"Ne bi imalo smisla izaći na teren ukoliko ne želite da preokrenete. Želimo preokret i proći dalje."
"Potpuno sam uvjeren da će moji igrači iskoristiti šansu. Znam koji klub vodim i da titule u prvenstvu i kupu nisu dovoljne. Samo je trostruka kruna dovoljna!"
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom