Фан Клуб : Баерн Минхен

  • Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.627
Поени од реакции
14.403
Па некна одма размрда Милер, а и Геце. Ако се глупира Пеп пак со Рафиња и неиграње на Мартинез прв ќе бидам за плукање ако испаднеме.
Само што преголемо е реномето еден Рибери или Швајни да не игра, тоа е. Плус Пеп знае дека не смее да си игра кур-ташак со играчите како во Барса кога пудеше кој, кога сака
 

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Се сложувам дека нема потреба од Басти,бидејќи тој и Крос се one of a kind.Нема никаква потреба од двајцата,така да Крос пред Басти во секој момент.

Со Гетце и Милер одбраната ќе биде малце понестабилна,така да Рибери пред Милер би го одбрал.Гетце како полушпиц.
Потребен е полушпиц кој ќе соработува со крилата.На претходниов натпревар формациски Крос беше 10-ка но на терен Басти тоа го играше.И со ништо не им ја олесни работата,така да Гетце треба да внесе свежина.

Резултатот е "само" 0:1,така да нема потреба да се нападне премногу,треба да се контролира малце натпреварот. Со Милер и Манџо малце преофанзивно изгледа формацијата,бидејќи под водство на Пеп тоа е ужас страха.Да беше уште Јуп ќе немавме гајле,ама вака...:unsure:

Со Милер и Гетце поопасни бевме,ама откога влегоа топката "не ја фативме" како што треба.Преризично е така уште од старт.

Ја бркаме најниската можна разлика,нема што да се ризикува од почеток.Доколку играат како првите 15 минути во Мадрид,наши се.:pipi:

Откога го оперира шупакот Рибери,врска си нема.Господ знае што му направија.:pos::pos::pos:
Последна шанса да си го обели образот сезонава.:cool:

 
Последно уредено:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ја мислам дека ќе играме со Крос и Швајни на средина...со Милер како полушпиц и по крилата Робери...

Големо прашање за Пеп ќе биде Рибери...Мач со две оштрици е тоа...Ако го играш може да испадне фејл како последнава утакмица со тоа што сега нема да има време за поправки....Ако не игра па,може Гетце да биде фејл,па ќе биде зашто не играл Рибери..

Такада мислам дека ќе оди со Рибери и Робен...Гетце е опција како полушпиц,ама ја Милер никако не би ги оставил на клупа...Роден е за овие утакмици!

Ко што вика МиаСанМиа,битно ќе биде да се исконтролира играта,резултатот не е страшен,али може да ни се удри од глава ако влеземе индијански у утакмицата...Они ќе бидат и позатворени овој пат,убеден сум...

Мислам дека психички за Баерн ќе биде добро што конечно во една утакмица ќе влезат со негатива,и со задача да ја анулираат...Брз гол може крила да им даде,и свашта може да се случи :vozbud:[DOUBLEPOST=1398459629][/DOUBLEPOST]
Мамата му ја ебале од пцуење на Пеп....Глејте при крајот кај Милер коа паѓа за пенал,Замер како реагира психопатот :pos:

Многу ќе требаат навивачите у Вторник,мора пекол да направат...
 
Последно уредено:
B

Borg_Drone

Гостин
Се надевам само денеска дека заспаниов ѕвер ќе игра како што си играше и порано.Видео со неговите најдобро одиграни партии:

 

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Aufstellung @FCBayern: Neuer - Weiser, Dante, Boateng, Alaba - Schweinsteiger, Martinez - Götze, T. Müller, Ribery - Pizarro #ssnhd
 

spaso

Discover the ultimate in relaxed romance with the
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
13.967
Поени од реакции
25.281
Како си ги примаме :cuc:

Чудо што примивме само еден гол од Реал.
 

spaso

Discover the ultimate in relaxed romance with the
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Kaj I da e ke pukne ...
 

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.271
Цела сезона ни е оваа игра. Само шо се погоди да се во форма играчите и да се посвежи. Очигледно визионерот не гледа да се приспособи на играчите шо ги имаме туку си ја фура единствената тактика што ја знае. За таа плата што ја зима треба да има од план а, до план ш. Најплатен тренер е во свет а последните 5 кола во бундес и ЛШ сме толку безопасни што да играме против Вардар единствено да си седат од позади и нема гол да дадеме. Ако нека си експериментира пак цело лето и пак цела сезона.
 
B

Borg_Drone

Гостин
В'тевме в'тевме и се нат'тевме.
Баш вака испадна работава.:icon_mrgr:
Слабо, и пак се прават истите обиди што е најтрагично со тики-така до гол, шутеви од далечина ретко, иако имаше премногу можности и за тоа.Боатенг е само да му дадеш насока и да трча како коњ, а мозокот да го употреби малку за да направи корисна одбрана никако.Затоа и попапавме второ голче, додавања пак се прават на одбраната и во моменти кога не треба.Ќе не здробат во вторник.А да не говориме и за финалето за купот против Дортмунд.
 

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Teski momenti za Pep(poradi Tito) no fenomenalna odluka da izlezat vtoro poluvreme so lanskata taktika.
So 2-3 pasa v gol.:cuc::cuc:

Bravo Pizza,kral nad kralevite.Mozda i najdobra opcija za vo napadot.Ima oset,ima tehnika,timski igrac i sto uste ne..:cuc::cuc:

Kolku igra dobro cela ekipa so ovaa taktika!:love:

Inace prvoto osven Pizza i malce Ribery na momenti,drugoto skripese.
 

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
На полувреме каснеа 2,3 минути пред да излезат на терен...

Што и да се договарале на полувреме,што и да им рекол Гвардиола,повторете го пак во Вторник!!!

Првото беше најлошото,а второто беше најдобро полувреме у последниве незнам колку утакмици...9 минути им требаа да ги отворат Вердер ко паштети!

Се наежив на моменти дур ја играа таа игра...

Можат да ги тепаат Реал,се е во психата моментално кај нас...



THE KING IS BACK!!!:vozbud:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom