Фан Клуб: Арсенал

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.920
Поени од реакции
9.528
Не коментирам во темава од причина шо неам коментар уште од кога заврши трансфер рокот затоа шо знаев дека ова ке се дешава.
Поке од очигледно е дека требаат промени во клубот макар и да мора да се чека клубот да се стабилизира 1-2 сезони зато што ова моментално би го нарекол преживување во последните години 4то место и сите срекни задоволни и тоа шо ме нервира никаква тактика.
Губат од можеби најлошиот тим на Јунајтед во последниве 25 ако не и поке години
 

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Џубриња бе, џубриња. Овој Казорла до сеа требаше у втора лига шпанија да игра. Средината никој не знае кој каде игра, Што ли им кажува сенилниот мамето да му ебам.
 
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.048
Поени од реакции
7.086
Not sure if arsenal or just stupid. Стварно мислете дека може полошо без експертот?? #WengerEnough
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако сеа не се донесе Клоп кој више и самиот изјавил дека ако добие повик од некој клуб од Англија ќе разговара, никогаш нема да се донесе...
 
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.048
Поени од реакции
7.086
Не сме Челзи или Тотенхем на сред сезона да промениме менаџер. Ќе чека стариот да заврши сезоната. Оствари ќе го освои купот пак ќе се напалиме и летово ќе го потпише Меси па еве му уште две години имунитет.
 

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.641
Поени од реакции
12.474
Не сме Челзи или Тотенхем на сред сезона да промениме менаџер. Ќе чека стариот да заврши сезоната. Оствари ќе го освои купот пак ќе се напалиме и летово ќе го потпише Меси па еве му уште две години имунитет.
За жал и мене нешто така ми изгледа ситуацијата
 
Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Прво не е само Венгер крив,не го оправдувам туку ке го искритикувам на крај.
Прво одбраната ни се дрва.
Второ во одбраната е каша попара играчике секоја утакмица играат на различна позиција.
Нападот исто како да го немаме.
Медицинскиот тим катастрофа.
Оние кои се одговорни за трансфери поима немаат неможат за запнат за некој дмф играч.
Кога викаше Венгер дека Санчез ја кочи играта дури денеска сватив што кажува.Многу трча и прави страшен пресинг ама на моменти колку што ја пимпла топката тоа е страшно нешто,а особено се примети кога губевме.
Казорла незнам зошто не се продал ако веке имало понуда за човекот,добар е ама е многу далеку од класа играч.
Вилшер ке биде и ке остане талент.Ако сакаш да станеш класа играч не смееш да промашуваш такви шанси и да имаш такви испади.
Ремзи за разлика од минатите утакмици беше подобар но сепак беше премногу лош.
Ох-се премногу ја влечеше топката.Значи навлекува неколку играчи и оди додека не му ја земат.Значи штом навлечеш играчи ослободи се од топката.
Велбек е играч за на клупа и да игра само кога треба да се одмара некој друг за некоја важна утакмица.
Венгер добро што има кажува човеков на тренинг.Значи немаше никаква течост во нападот наш.Како може да неможеш да им дадеш гол на МкНаир и Блекет.Секоја утакмица има иста тактика.
Ако веке видел дека некој имаа некоја маана и незнае да му ја посочи и да го научи како повеке да не ја прави(пр за санчез)тогаш за што седиш на клупа.Еден њукасал врзаа серија од 5 победи по ред а ние имаме 2.
Искрено да сум јас во управа ке го потпишам Клоп.Венгер нека седи до крај на сезона,што сака нека биде но од година барем да има промени кој ке го однесат тимот на врвот.
Исто така Венгер поима нема од измени.Уште на првото губење требаше да се пушти Жиру.
 
Член од
13 август 2009
Мислења
9.535
Поени од реакции
5.767
Mene dve raboti mi bodat ochi, ova
I don’t know why we had nobody at the back at all - you could see straight away that giving a two against one in your own half means you will be punished against these players.

Koj da znaj be ? Baba mi ? Za vtoriot gol e ova.

I ova
Their keeper is man of the match. That tells you the story of the game.

Znachi nie go maprajve De Gea da bidi igrac na mecot. Stvarno ne mozham da razberam do koga so babini devrtini. Ako pogodeshe Wilshere nemase da bidi man of the match. Ali toa se tie vekje deja Vu frazi. Znaev deka vaka kje kazhi. Sve po staro. Zhimi madeto levo, ebate trup.


I druga rabota, se gleda deka vnatre ima podelbi vo Arsenal. Na nekoi im e krivo deka Sanchez e lider momentalno, od avion se gleda.
 

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хахаха, мене уште не ми се верува дека го изгубивме мечов. Де геа 100 % имаше некој магнет на средина на голот, денес да играше Подолски една ќе погодеше од 100000 шанси.
Џек малер невиден денес, башка повредана ко капаче му дојде. Јес да изгубивме денес, али барем добар фудбал изигравме и прв пат позадоволен од играта. Голчето на Жиру беше :drk::drk::drk:.
И дај ве молам не се надевајте дека ќе дојде Клоп, на секој прес им се пука од смеење на новинариве....
На Дортмунд им се повреди денес Ројс нема да им игра во среда. Да се надеваме дека ќе покажат иста игра ко денес но со подобра реализација, нека учат бе од Полди малце како се шутира додека е тука до јануари.:D
 
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Одамна не ме заболел некој пораз како денешниов, ме уби у поим значи. И најголемите подржуивачи на Венгер полека согледуваат, нашата ситуација во моментов е очајна, повторно не победуваме дерби наптревари, но не победуваме ни други, позицијата на средината на табелата точно кажува каква ни е играта- просечно-никаква.

Ова денес не беше победа на Јунајтед, ова беше пораз на Арсенал, сами се поразивме, му дадовме шанса на Јунајтед без шут на голот да не победи, имаме огромни проблеи низ целот тим од нападот, до средината и одбраната, повторно она што сите го знаевме, зошто третина од сезоната Монрела игра централен, одговорот е еден- Венгер.

Многу ми криво што на три дерби утакмици со Сити, Тотенхем и Јунајтед имавме шанса, не моравме да победиме оти имавме и игра и шанси, и водство на некои од тие утамици, а ние буквално ги поклонивме тие бодови, тоа се три огромни пропуштени победи кои ги имавме во рака.

Што и да се каже повеќе е џабе, иако е сеуште ноември ова е прва сезона каде осеќам дека има големи шанси да го испуштиме четврото место, што може и не е толку лошо, најважното е да поченеме да се припремаме за животот после Венгер, оти вака не оди повеќе со него, и мислам дека и тој самиот го знае тоа, ФА купот беше неговата лебедова песна, јас би сакал неговата лебедова песна да е уште една Премиер лига освоена или да стави крај на својата кариера во Арсенал со еден трофеј во ЛШ, но мислам дека сме предалеку за такво нешто.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom