Според мене на Латас од сител му нема рамен.Вие што мислите???
Абе од МТМ и Шутел повеќе ќе ги гледам него Латас.
Имаш гледано вести на Сител кога Латас води? Уствари, тој не води вести, туку монолог, 20 минути он збори во вестите, а 10 минути се реклами (или како што самот денес во вестите рече:
вие гледате Сител без пари, рекламите плаќаат).
Мислам, тој кога збори, мене ми се лоши, само напаѓа и напаѓа, и тоа истите луѓе со кои тој беше до вчера. Ако има грам срам и достоинство, нека молчи. Не мора веќе да ги подржува, ама нека не јаде таквото во јавноста. Бљак и срам за презентер/спикер or whatsoever.
Што ни направи нам (матурантите) полани?
Излага со break-news дека и ние матурантите ќе полагаме екстерни тестови, иако јасно и гласно беше кажано дека екстерни тестови ќе полагаат само до 3та година средно. И нормално, се крена паника, и ние на протести. За два дена, истиот тој човек, повторно со break-news соопштува како матурантите не можат да живеат без протести и дека тоа е традиција во Македонија да се протестира за џабе, кога екстерни ниту имало, ниту ќе има за матурантите?! WTF?!
А, оваа бумбарчето, пак, no comment. Денес ја гледав, и се засрамив што сум Македонец од таквите.
А1, пак, се приказна сама за себе, нив не ни сакам да ги коментирам.
Не можам за никого од кај нас да речам дека е најдобар презентер. Има добри поединци, ама собери и одземи се, далеку во минус би отишле.