Вечерва овде, без тебе...

  • Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување
Член од
27 септември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
9
Вечерва одвде без тебе ми е поарно , и не сакам да те видам повеке толку многу ме повреди , што самата на себе сум си лута и не можам да си простам како можев да си дозволам толку многу да ме повредиш и да ти верувам
 

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Вечерва овде без тебе ми е супер.Си седам пред компјутер, си го минап раат времето,си уживам со еден збор.Ама знам дека ме чекаш и знам дека морам да ти се вратам.Сепак, јас те избрав тебе а не ти мене.......анатомијо моја.
 

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Чудно е ама пред да те сретнам неможев ни да се сетам кога последен пат сум плачела,а сега...колку лесно се тркалаат солзите.И токму поради тоа ми е убаво кога не мислам на тебе,кога не те гледам,кога не ти се јавувам,затоа што секогаш кога ќе го направам тоа сум тажна.

Па нели треба човек да биде среќен кога ќе помисли на саканиот?!
Очигледно ти не си тој...

И најмногу кај тебе ме нервира тоа што секогаш ги кажуваш правилните зборови и покрај очајната ситуација помеѓу нас,кога зборуваме,сепак ми кажуваш дека ќе биде подобро...начинот на кој што го кажуваш тоа ме тера навистина да верувам,но времето си поминува...а тоа подобро никако да дојде...и наместо се почесто да замислувам како цврсто те гушкам ТЕБЕ,јас се замислувам во прегратките на друг човек...
 
Член од
26 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Vecherva ovde bez tebe gi gledam jasno site nashi sliki so koi se lazev sebesi deka postojam, no vo niv deneska ne veruvam.. A, sepak blisku jas gi chuvstvuvam.. :(:(
 
Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Vecerva ovde bez tebe zamislena vo temninata, i sokriena vo beskrajot na tisinata i osamenosta, udavena vo razbranuvanoto more od taga i solzi, cekam da mine uste edna nokj… nokj vo koja ke mozam povtorno da ja pocustvuvam toplata pregratka na sonot. I ovaa nokj po kojznae koj pat se navrakjam na minatoto, bidejki toa e edinstvenoto nesto koe ni ostana, samo toa ne povrzuva. Gi custvuvam tvoite nezni miluvanja i im se predavam na strasnite baknezi. Ah toa e samo son. Son sonnet so otvoreni oci. Kade si? Kade li zamina? I ovaa nokj kojznae koja po red mislam na tebe, pisuvam za tebe, no zborovite se najmokjni da go opisat ova silno cuvstvo sto ja ispolnuva mojata raneta dusa , ovaa ljubov sto go probode moeto srce , koe uste dolgo vreme ke se nadeva i ke ceka da se vrais.Nokjva peam za tebe, no znam ne postoi pesna sto ke moze da ja opise bolkata sto mi ja nanese tvojata surovost, nitu ima stihovi koi bi mozele da ti kazat kolku te sakam i pokraj se toa sto mi go napravi.I nokjva… povtorno placam za tebe, ne gi zapiram solzite iako bolkata stanuva se pogolema… ocajot se potezok… Cela moli i strada dusava moja za ljubovta tvoja koja nekogas celosno me ispolnuvase, za ljubovta sto iscezna zaedno so tebe. Za sekogas…
:wub:

Procitav nekolku postovi ali morav da se avratam na ovoj zasto stvarno me pogodi onaka i mi se nasolzija ocite :S
 

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
13.279
Поени од реакции
27.744
вечерва и без тебе ќе ја преживеам не е тешко. сабајле па ќе огрее сонце.
 

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
...посакувам да сме некаде заедно,само јас и ти,и да уживаме во ноќта и да ти кажам дека те сакам премногу:back:
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
... пробвам да се навикнам на твојте критериуми. Можи ќе ми биди тро тешко на почеток, али после од ко ќе се навикнам немој да ми плачиш нешо дека не ти обрнувам внимание ... и да ќе ти кажам „таков сум јас“.
Ама пак , одвај чекам да те видам и вкусам :) :pipi:
 
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Денеска овде без тебе, колку би сакал да сум сеа со тебе и да ти кажам и јас колку те сакам.:back:
 

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Вечерва овде без тебе продужувам даље со поголем памет у глава да не се повторуваат истите грешки поради кои прекинавме :helou:
 
Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Vecherva ovde bez tebe,a tolku sakam da sum so tebe i da ti kazam kolku mi trebash.ali pamet u glava za slednite deshavki,da ne se povtoruvaat istite greshki u idnina...i da,vecherva ovde bez tebe...kojznae:back:
 
Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Вечерва овде без тебе...размислувам како ли ќе беше да си пак тука...што ли би правеле во овој момент...би се гушкале како и секогаш...би се смееле на своите глупости како и секогаш...би воделе љубов.....би биле се што не сме веќе.......би биле среќни....а не сме веќе....би биле исполнети со радост и љубов...а не со горчина и тага во срцето и душата.....вечерва овде без тебе само сфаќам дека никогаш нема да бидеме среќни со други луќе покрај нас, како што бевме среќни ти и јас......:nesvest:
 

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.432
Поени од реакции
4.031
Вечерва овде, без тебе, ми е сто пати поарно :кул:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom