Белези по телото од детството

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.683
Хаха, добри сте сите, јас барем немам на лицето никакви белези. Ама затоа пак колената ми се лом. Баш летово еден другар многу ме засрами кога ми рече како сум можела да имам толку многу белези на нозете. И да, знак најк имам на левата рака од ножичка кога си ја пресеков кожата.
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Имам, и тоа се здобиени на језив начин.
Имам десно над челото рецка мала пошо сум паднал од раце на баба ми као бебе и сум се акнал у радијатор. После имам дупка зарасната на лева цеваница од играње жмурка по дома. Додека се криев меѓу креветот и радијаторот железниот држач беше малце свиткан нанадвор и ми се зари до пола у нога.
И имам на лево колено голема рецка од бодликава жица, додека сакав да гаѓам кози у село со камења се клизнав на пиперка од ајвар и се почастив со крв.
 

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Лузна на лицето.. Scarface : ))
 
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
На носот,од сипаници.
На коленото три лузни од трендафил.
И на ногата подолу(десната) две од операција.
Доста се :D
 
К

Кики.

Гостин
На левото колено порано имав лузна, затоа што како мала паднав додека си играв и пред да заздрави паѓав уште 2 пати на истото место, ама сега не се забележува.
 

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.320
Поени од реакции
17.764
Кога имав 4-5 годинки, бев на гости и скришно се качив на едни штикли што ги најдов во ходникот. 20 пати беа поголеми од мене... Некако успеав да се довлечам со нив до едно собиче и треснав (кој би претпоставил?:icon_mrgr:). Ја удрив главата во ќошот од една масичка. Милиметар фалеше за око да си истерам. И сега имам ептен мал белег до окото. Само што не знам на кое око, мислам дека беше на левото. :ROFLMAO: Со тек на време ми избеле, не се познава. Порано ми викаа дека се приметува кога сум се смеела. И понекогаш така ко идиот некој ќе почнам да се смеам пред огледало, за да го најдам натрапникот, но го нема вeќе изгледа. :icon_mrgr:
 

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
На срадината на челото(од када или регал),2-3 над десното уво каде што не ми растат влакна(ми ја скапаа главата 1-2одд.),на левата веѓа(мислам од регал),на левото стапало директно над вената(од сонце на велосипед)...Барем тие се гледаат,а инаку нема место каде што не сум салам треснат...На левата страна 1м паднато директно со лицето,а на десната се забодив со велоципед во еден стар јавор,за среќа имам ,,брада''(мов) и на двете страни :DЕдит:Да,кога ги реновираа клозетите во основното,се направив каратист за да скршам подна плочка со рака,не дека не ја скршив :нинџ: туку ја скршив и ми ја расече половина дланка,цела недела ми крвареше и не отидов да ме зашијат.До ден денес не ми се растега таму кожата од тој белег.:tapp:
 
Последно уредено:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.550
Поени од реакции
2.511
4...
3 ми се од кучиња :)
1 трага од заб иам на бутот од десната нога коа го бранев мојот териер од љангарот на братучед ми ...ама имаше бога, цркна тоа љангарот таа зима :icon_lol:.
2 лузни, по една по средина на двете колена кога еднаш териерчево трчајќи околу мене додека беше врзано ме обмота и стегна со ланецот кај зглобовите и паднав со колената на ивица од бетон и убаво ги расцепив.
4тата лузна ми на палецот од десната рака од неисправна петарда...(го спасив чичко ми БТЊ од неговата кутија ја земав :LOL:)
 
Член од
27 март 2011
Мислења
347
Поени од реакции
150
jas imam luzna na nosot ama za sreka so godinite stana nezaelezliva. loso bese iskustvoto koa se sluci toa. vo edno selo bese,se brkavme so drugarcinja i ne gledajki ja i ste edno devojce se sopnavme i padnavme kon edna garaza sto vodi udolu i se istrkalavme po cimentoto...i taa se povredi imase krv na kolenata,od nosot,po racete a i jas so luzni po nozete racete i nosot (ama na nea i pomina,mene potoa dolgo mi ostana luzna) i skoro da se imav onesvesteno.najloso od toj nastan bese sto moite i nejzinite se skaraa zaradi toa i ni zabranija da se druzime megusebno(osven koa sme vo drustvo)
 
Член од
27 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
176
Luzna na bradata dolga 6-7 cm. Na pomalku od 2god,kako ljubitel na zivotni se butnav vo nozete na konjot, srekja golema sto konjot bil miren i nezno me slapnal so kopitoto po tilot, pa sum se zabil so lice vo ostar kamen.. Inaku mozelo e da bide mnogu poloso..
 

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.033
Поени од реакции
14.970
  • Од операцијата на слепо црево имам икс.
  • Од повредениот прст сеуште се познава пресеченото и конците.
  • Белегот кој го заработив заради доцнење на состанок со девојката. Нејзините нокти на мојата рака.
 
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ги имам четири.. еден под уста, еден над окото и два на левата нога.
Човек вели си била бесно дете ама бе е воопшто така..
Се уште се сеќавам како ги добив.. се беше дел од несреќни моменти кога бев мала.
Ама тој под устата, на него и ден денес се сеќавам како го добив. Се уште имам кошмари од него, и од таа случка.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom