- Член од
- 16 октомври 2021
- Мислења
- 604
- Поени од реакции
- 1.324
Све освен носење на Макс Алегри за тимов е огромен удар, ова веќе е голем удар за екипата, плус рачунајте и еден од јаките играчи сигурно ќе замине, па уште ако се донесе некој ко Инзаги или Сари ....
На потег е Марота, иако моменталната ситуација у клубов у никој случај не е идеална за Алегри, за тренер ко Инзаги тотално небитно е тоа, у Лацио издржа толку време тука ќе се осеќа ко да го нашол фудбалскиот рај, ќе тлее и само ќе клима со главата што и да се дешава у позадина.
Инзаги е солидна опција за тим ко Евертон или ФИорентина, не и Интер, нарочито не актуелен шампион на големо првенство, не е дораснат за таква екипа у моментов, негов ангажман ќе се поклопи и со амбициите на тимот дека се задоволни со ЛШ пласман, а не титула.
Носење на Алегри ќе е начин за да се дојде до ново скудето и покрај финансиските проблеми за кои претпоставувам дека гледаат излез во периодот што следи, мене барем таков впечаток ќе ми даде евентуален ангажман на ваков профил на тренер.
Све друго, ко Инзаги, Сариефци и остали ќе значи дека тимов праи неколку чекори наназад свесно ради моменталната ситуација, и ќе се задоволуваат само со ЛШ ко во периодот кога тука тренер беше Спалети и едно време Манчини, кога целта на клубот беше таа.
За нов тренер искрено се надевам на Алегри, пошто господинот Макс знае да работи со тоа што ќе му се даде и не е некој што извољева.
Кога станува збор за нереални желби ондак за мене се знае, Чоло.
Од другиве, криво ми е што избрза Мурињо искрено.
За Инзаги сум резервиран иако рака на срце го сакав пред Конте да дојде, иам позитивно мислење за него, добар тренер е ама што знам, Конте гарантираше успех крвта да му ја ебам.
Од друга страна, кај тренер ко Инзаги ова би поминало, затоа и ме плаши неговото носење, затоа и реков дека ако по некоја случајност го земат пример Алегри, даваат барем некаков сигнал со тоа дека целат кон излез од кризата и пак имаат високи амбиции.
Влегваме пак во бантер ера ...а таква поставеност имавме да се естаблиравме како втор тим во Италија и да ставиме втора звезда за сега се да се сруши ....како што тргнала работата Милан ќе не поминат.
Поглупава логика од тоа дека со Лацио бил доктор, нема.
Еден куп примери имате во минатото. Со никаков тим стигнувал до 4то место, па потоа со страшен тим ќе биде пак 4ти. Не е само стручноста, и притисокот е др.
Кој и да дојди, само Инзаги никако, типот е олицетворение на замената Сантон-Икарди против јуве, поарно Раниери да го вратат, отколку да киниме нерви со чување 1-0 од 65 минута со 0 напаѓачи на терен.
Големиот Симеоне Инзаги седнува на жешката клупа на некогаш големиот клуб Интер.
Фала оризари што за 3 дена растуривте шампионска екипа,5 поколенија по ред да ви страдаат и дабогда бел ден да не видите.
sve osven nosenje na Alegri ke bilo ogromen udar spored Syn BaresiNew Bendtner era...
Don Ace91 Kontevski
Dezerteheheheheher
nesigurniot Dzohohohohontra Volta
Dzohohohoni
Incohohohognito
Slabite kinezi sto rasturile sampionski tim spored Marqueheheehes Romano
slabiot i nesigurniot gospodin Simone Inzaghi. ae ne se ljutete malku najglup fors od moja strana CESTITO TITULA DOGODINA PAK babani