Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.455
Поени од реакции
6.739
Реално кажано, последниве 3 месеци додека ни беше сигурно скудетото видовме мир у душата.
Еве денеска па почнаа да ми паѓаат влакна од косата.
Проектот, проектот, проектот, еве го проектот, господинот Жанг го продаде како господинот Заев името шо го продаде.

da go ebm u ustata prodad...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Бреј што се деси за 2 дена. Јас последно што гледав е кревањето на трофејот, мислев дека сега ќе видам уште некое видео или слика од славењето и по некој предлог за добар лев бек. Ова, Конте си оди, пола екипа е на распродажба, а навивачите кампуваат пред седиштето на клубот. :pos:
Комплетно сум out of the loop, се чувствувам ко случајно да сум се заклучил во нуклеарна скривница и да сум преживеал нуклеарен напад.

Ова значи дека Сунинг ќе продаваат за брзо, најверојатно следната сезона. Најавите што јас ги видов, се класични cooking the books шеми. Најверојатно целта ќе биде топ 4 финиш, за да не се изгубат парите од ЛШ. Не знам дали сериозен тренер би се нафатил да тренира во клубов, во моментов. Иако, со оглед на тоа каква е конкуренцијата во Италија, ништо чудно и да земат некој трофеј на несакајќи.
На Конте фала му за титулата, за тоа беше донесен, за тоа беше и платен. Не чуствувам некаква приврзаност кон него. Имаше работа, ја заврши убедливо и со среќа нека му е понатаму.
Ако не е достапен Алегри за замена, јас повеќе би сакал да го видам Сари како тренер отколку Инзаги, ама па овој е помлад тренер и можеби ова ќе му биде добра отскочна скала.
За играчите, се надевам дека Бастони, Барела и Хакими нема да бидат чепнати, иако тешко е да се предвиди во кој правец ќе тргне ситуацијава сега.
Убаво ви беше кога се курчевте со титулата, а? :icon_lol:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.937
KONTE PEDERLANA SKAPANA.
ХD
Педерлана дека нејќе да остане и да се бламира со испродадени играчи,кашапопара во однос на финансии,спонзори и тн и тн...
Нема гајле ;)
Сеа коа ќе дојде големиот мастермајнд инзаги 3на круна ќе донесе од прва
hhhhh

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
6 април 2014
Мислења
5.068
Поени од реакции
6.414
ХD
Педерлана дека нејќе да остане и да се бламира со испродадени играчи,кашапопара во однос на финансии,спонзори и тн и тн...
Нема гајле ;)
hhhhh

Mozase da isturka uste edna sezona so prodaden Skrinar i Brozovic.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.937
Mozase da isturka uste edna sezona so prodaden Skrinar i Brozovic.
Може да истурка и со продадени 5 првотимци ама не победник ко Конте туку некоја мувла ко сари/инзаги на кого кур му дреме дали екипата завршила на 5 или 7мо место.
Чоекот си барал стабилен проект,видел дека оризарите планираат од екипава да напраат лацио/рома ранк тимче и со комплетно право им рекол - zz.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Истото чуство го имам како ко си замина Мурињо. Него, то е то, се израдувавме сезонава, сега полека полека треба да си ги симниме очекувањата, и да се надеваме дека че играме ЛШ следниве 3-4 години, Јебига, било је лепо док је трајало.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.895
Поени од реакции
16.139
ХD
Нема гајле ;)
hhhhh

И тој излезе од игра :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.868
Поени од реакции
44.684
Сите што мислат дека Конте драми нека имаат у предвид дека за минатото лето имале договорени планови со управата и у Август му беше кажано дека од истите ништо нема да биде поради короната, нешто за кое Конте имал разбирање и се согласил да тера на начинот на кој и истераа минатото лето ( ова е потврдено од самиот тренер ), без бомбастични трансфери освен носењето на Хакими кој бил договорен уште у Јануари - Февруари кога ретко кој знаеше како ќе се одвиваат работите во остатокот од годината ради короната.

Сеа доаѓа следното трансфер лето, и не само што пак нема да тераат според некои зацртани планови, му било кажано дека мора да кратат на плати и да се продава некој од неговите недопирливи играчи, од тоа што го известуваат медиумите вклучувајќи ги и оние новинари блиски до тимот он не ни условувал за носење на нови играчи нит пак имал нешто прецизирано на таа тема, али сакал да има гаранција дека ниеден од главните играчи нема да си замине. Така да пак ке кажам, колку и да е драма квин, а е, овој пат е целосно во право, ниеден од оние големи тренери у моментов не би го толерирал ова, да не се праиме наудрени и да тераме со муабетот дека ова се дешава само зашо овој драми ко што знае.

Од друга страна, кај тренер ко Инзаги ова би поминало, затоа и ме плаши неговото носење, затоа и реков дека ако по некоја случајност го земат пример Алегри, даваат барем некаков сигнал со тоа дека целат кон излез од кризата и пак имаат високи амбиции.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.937
И тој излезе од игра :)
Одлично.
Сеа уште големиот Сарибол останува,па од ноември здравје ќе бараме ново дете.

Едина сатикфација ќе ми биде да видам како гори у пламен седиштето на Сунинг во Милано.
Само тоа би ми го намалило гневот што сеа го осеќам!
Све да им ебам и на нив и на тохир и на оној вештер морати што најде тикви да сади со косооки луѓешто јадат скакулци,љиљаци и змии!!!
хрккккн пууу!!!!

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Mи се одмили фудбалот...иако донекаде свесен бев за вакво сценарио , сепак се лажев самиот дека нема да се случи...после цела вечност во 2019 дочекав еден од моите омилени тренери да го води мојот клуб Интер и толку брзо се да заврши заради една проклета пандемија.....на едно скудето не се израдвав како чоек во неделата кога го креваа трофеот поради овие работи.

Влегваме пак во бантер ера :(...а таква поставеност имавме да се естаблиравме како втор тим во Италија и да ставиме втора звезда за сега се да се сруши ....како што тргнала работата Милан ќе не поминат.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
12.937
Ако имаме среќа да не купи некој амер/шеик и што побрзо тоа племе кинеско да се мафне од милано.Тоа е едино решение,све друго ќе биде агонија која кузнае колку ќе трае,а јас (ко и мн други интераши) веќе сум стварно на крај со нервите (коа интер е у прашање) и нема да можам да поднесам пак мвили,скелотовци и каржовци!

Kajgana Shop

На врв Bottom