ZTE Axon 7

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Го гледам телефончево и бајаги го фалат као еден од најдобрите flagship killers. Изглед топп, перформанси солидни, екстра дисплеј,едни од најдобрите звучници и доста добра батерија. Маана ноќни слики и некои недостатоци у софтвер шо реално мене не ми мења многу многу. За 350-400евра мислам дека е поише од доволно. Мисла ми е само за сервис. Пукнат дисплеј или било каков друг проблем шо бара сервис, Дали има кај нас за ZTE или јок?

За 400 имаш OP3 кој е подобар.

Го глеав и тој ама зте поише ми се свиѓа на сурат и подобар е у категориите мене шо ми се битни. А и оп3 да е, сервис тука за него?

Го глеав и тој ама зте поише ми се свиѓа на сурат и подобар е у категориите мене шо ми се битни. А и оп3 да е, сервис тука за него?
Pogledni go i Honor 8 od Huawei, slicni se po cena i performansi i tuka negde bea koga ispadnaa letoska, mislam deka mnogu gi isfalija po recenziite.

Го гледав и тој ама стаклена задна страна неможам иначе супер си е. Муабетот ми е за не дај боже на сервис да треба да го носам Axon-от кај би го однел и дали уопште има кај нас.

So kineskite marki ti e taka, operatorite znam deka nudea ZTE vo svojata ponuda, e sega ti preku net li planiras da go kupis?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom