Зoшто?

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување

Зашто?!?!

• Немам доволно разбирање

Гласови: 14 19,7%
  • Не ми се допаѓаат темите

Гласови: 2 2,8%
  • Не ме интересира

Гласови: 5 7,0%
  • Немам што да кажам

Гласови: 10 14,1%
  • Не бе тебе така ти се чини

Гласови: 40 56,3%

• Вкупно гласачи
    71
Статус
Затворена за нови мислења.
eve jas sum zainteresiran za hardver ama nemam dovolno poznavanje samo znam nekoi osnovni raboti

Ако те интересира и имаш желба да научиш тогаш и ќе научиш :icon_lol:
Се што не ти е јасно и што би сакал да знаеш прашај си и ако јас или некој друг го знае одговорот тогаш радо би ти помогнале

aj vaka koga ke imas vreme napishi kako da se sostavi dobra konfiguracija.
pr.imam takva maticna i sum stavil takov procesor,a nemoze da se iskoristi maksimalno.Imam RAM od koj pola ne mi vrsi rabota,dzabe go imam.

prasanje:kako da znam deka se stosum stavil vo konfiguracijata maksimalno go iskoristuvam?

Абе вака неможеш да кажеш, зашто различни апликации користат различни конпоненти, кај некои поважна е процесорската моќ, кај некои количината на рамот, а кај трети пак графичката картичка. Затоа две основни работи кога се купува нов компјутер се одредува намената за која ќе го користиш компјутерот и колку пари си спремен да одвоиш за него

Сепак прв пат влегувам а има премногу материјал за читање искрајно си кажувам другите подфоруми се поинтересни и сега ајде народе навалете со црвенко
Ама сепак чиста ми е душичката си кажав искрајното

Иако не сум залутал на тој поДфорум поодамна,мислам дека сепак главната причина за неговата неактивност е непознавањето.Мислам дека најпаметно би било да се почне со некои поопипливи и посекојдневни теми.Е сеа да ти кажам пример баш и не ми текиња,али мислам дека би можело да се каже дека многу работи што се стаени у Чек дис аут,што се поврзани со хардвер,доколку би биле стаени во тој подфорум би го живнале малце.
Башка мислам дека советите за купување нов компјутер баш и не се толку актуелни затоашто не секој ден се купува компјутер.
И ко за крај ке кажам уште еднаш мислам дека ако секојдневно се качуваат горе нови и поопипливи теми за хардвер сигурно некој ќе залета и натаму.
Ајт воздра.

PuMbA напиша:
Сепак прв пат влегувам а има премногу материјал за читање искрајно си кажувам другите подфоруми се поинтересни и сега ајде народе навалете со црвенко
Ама сепак чиста ми е душичката си кажав искрајното
Нема зашто црвени делење, кога не те интересира, не те интересира и готово. Никој со сила нема да те тера да читаш/пишуваш тука.

436053 напиша:
Иако не сум залутал на тој поДфорум поодамна,мислам дека сепак главната причина за неговата неактивност е непознавањето.Мислам дека најпаметно би било да се почне со некои поопипливи и посекојдневни теми.Е сеа да ти кажам пример баш и не ми текиња,али мислам дека би можело да се каже дека многу работи што се стаени у Чек дис аут,што се поврзани со хардвер,доколку би биле стаени во тој подфорум би го живнале малце.
Башка мислам дека советите за купување нов компјутер баш и не се толку актуелни затоашто не секој ден се купува компјутер.
И ко за крај ке кажам уште еднаш мислам дека ако секојдневно се качуваат горе нови и поопипливи теми за хардвер сигурно некој ќе залета и натаму.
Ајт воздра.

Последниве две недели неможам да ставам ништо ново зашто сум ептен зафатен со поправање оценки (знаете како викаат старите кога ќе ти дојде јајцето под гзот...), а јас нема да се налутам ако и вие отворите некоја нова тема :icon_lol: А тие „поопипливи и посекојдневни теми“ многу ме интересира кои ги сметате за такви зашто стварно незнам посекојдневно од новости од харвер, нови процесори, графички итн. што излагаати некоја нова технологија

Иако е стара 6 месеци темава, ја ке си пишам.... Искрено, гласав за првата опција "Немам доволно разбирање", зашто немам знаење, колку и да се правам толку е. Учам по малку, ама не знам толку многу, за да можам да кажувам што како, на пример како круша, ама за да разберам што е што во една конфигурација и основата како работаат, како би ги поврзал, тоа да.

Па горе си пишал заради krusha03? Што заради мене?

Јас искрено само еднушка за биос прашав и толку

ja skoro ic ne pisuvam bidejki neznam so da pisam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom