Зошто=Затоа III

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitri
  • Време на започнување Време на започнување
затоа што животните ќе мислат дека е трева и ќе го јадат а од премногу јадење снег се умира:vozbud:

зошто секогаш ме разочаруваат луѓето?:toe:

Бидејќи премногу очекуваш од нив.

Зошто сум мрзлив човек?

затоа што не си вреден:toe:

зошто после лето иде есен ?????

Бидејќи премногу очекуваш од нив.

Зошто сум мрзлив човек?

оо,сватив зошто,зошто ги преценувам:(

инаку,после лето иде есен за да мора ние после прекрсниот 3-месечен одмора да се вратиме во училиштата:vozbud:А исто и затоа што сите ќе изумреме ако после лето дојде зима-нагло менување на времето:helou:

Зошто и покрај огромен број разочарувања уште се надевам дка нешто ќе се поправи?

Zatoasto si optimist

Zosto i pokraj raskinuvanjeto sum uste zatreskan vo mojata ex devojka???

бидејќи не си ставил комплетно .(точка)на вашата врска.Ако видиш,одговори:ја имаш уште на мсн?

Зошто морало баш англиски да знаеме?Не дека не ми оди,супер ми е,ама зошто баш англиски???:toe:

затоа што цел свет го знае и го разбира.

зашто постојат бедни моменти од нашиот живот?

zatoa sto sami si gi pravime tie momenti

zasto sekogas go sakam ona sto nemozam da go imam?

Тоа се случува кај сите луѓе не само кај тебе..Или поточно човек не се задоволува со тоа што го има и сака се повеќе и повеќе,но нормално е дека неможеме да имаме се што постои на светот.

Зошто избегавме у петок на историја????(утре тешко нас...)

Тоа се случува кај сите луѓе не само кај тебе..Или поточно човек не се задоволува со тоа што го има и сака се повеќе и повеќе,но нормално е дека неможеме да имаме се што постои на светот.

Зошто избегавме у петок на историја????(утре тешко нас...)

bidejki si znael deka e zabraneto i pak si sakal(avantura)i da gi vidis posledicite
zosto mi se prijade pica(mrak go znae odgovorot) :D

bidejki si znael deka e zabraneto i pak si sakal(avantura)i da gi vidis posledicite
zosto mi se prijade pica(mrak go znae odgovorot) :D

хахаа заради мене:):)Па и мене овие столе,дими и останати цело време во тоа гурманското катче само пица пишуваат дека јадат:vozbud:
И секој ден заради нив ми течеа лиги:)

Зошто тоолку многу ми е топло,а и парното е исклучено и прозорот отворен?:toe:

vremeto e takvo

zosto ne mozam da si fatam devojka???

Зошто треба да се потрудиш повеќе.
Зошто грицкам сончоглед без осет?

оти се зараза

Зошто секој ден сум у кладилница?:uvo:

Зш немаш попаметна работа.
Отсекогаш ме интересирало, и никогаш не сум ја прашала докторкана: Зш инекциине ги ставет во задник?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom