Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
ЦРВЕНОКОСА напиша:
ПА НОРМАЛНО ДЕКА НЕ ОДИ КАФЕ БЕЗ ЦИГАРЕ АМА САМО ЗА ПУШАЧИ, А НЕПУШАЧИТЕ НЕКА УЖИВААТ СО НЕШТО ДРУГО-----ЛОКУМЧЕ НА ПРИМЕР...............:mist:

Уште да ги намалиш буквите (знаеш тоа Caps Lock од лево) и се` ќе биде во ред.

И што ако пишувам со големи букви?

:baeh: :baeh: :baeh: :baeh: ГЛАВНА СУМ СИ НА КОМПЈУТЕРОВ И КАКО САКАМ КЕ ПИШУВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baeh: :baeh: :baeh:

ЦРВЕНОКОСА напиша:
:baeh: :baeh: :baeh: :baeh: ГЛАВНА СУМ СИ НА КОМПЈУТЕРОВ И КАКО САКАМ КЕ ПИШУВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baeh: :baeh: :baeh:

Не ти кажав за твојот компјутер, туку за форумов, во ред?

ОК,нова сум овде па не треба да ми се замери за нешто толку банално!!! како и да е,многу љубов и бакнежи од мене до сите
цмоккккккккккккккккккккккккккккккккккккк

Ретко пијам кафе (особено турско) ама кога пијам не ми треба цигара зашто не пушам.Така да мене ми иде кафе без цигара.

Се е на психичка база.Цигарите ствараат психичка зависност.Физичка НЕМА.Присуството на никотин не е добредојдено во организмот,а и не е нормално да го има(освен во Vit.PP како никотинамид),за разлика од алкохолот кој во минимални дози го има нормално(на пр.алкохол дехидрогеназа-разградувач).
Е сега,значи на пушачите им е јасно колку е убаво кафето со цигарче,а на непушачите не им е од проста причина што не пушат.
Мене лично,да супер ми е кафе+цигарче.

abe ne odi zatoa sto ne odi........ne mozam da zamislam kafe bez cigaraaaaaaaaaaaaa:uvo:

kafe i cigara

kafe i cigara
cigara i kafe
toa ti e eden poim koj ne mozam da go smislam poinaku.
da pies kafe i da pusis cigara e kako da odis u pekol pardon RAJ!!!!!
za toa narode pusete i pijte kafe i gajle da si nemate oti taka pravi pola nacija, a toj sto vika taka ne ni probal za da vidi kakvo e cuvstvoto, bolje od seks sigurno.

porano se cudev koa ke mi recea e sea da imam cigarce edno a piat kafe ili lele ama mi se pie kafe so edna cigara lezet...ne svakav zaso bev protiv cigarite a sea nemozam da pominam sabajlecki bez cigara i kafe..u depresii pagjam koa piam kafe a nemam cigara

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom