- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Пумо тури се во бизнис и ќе заработуваш и ти. Те бива или не?
Не сум јас за мажачка.
Таман работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пумо тури се во бизнис и ќе заработуваш и ти. Те бива или не?
Батали бе школи, најди некој домаќин ко мене и раѓај му децаНе сум јас за мажачка.
Таман работа.
Знам дека не си за геј брак ама незнаев дека си полигамичен бракБатали бе школи, најди некој домаќин ко мене и раѓај му деца
Ти си стар. Срамота е више вака јавно да те одбивамБатали бе школи, најди некој домаќин ко мене и раѓај му деца
јавно одбиј ме... тајно - дај миТи си стар. Срамота е више вака јавно да те одбивам
Да беше помлад, прв кандидат ќе ми беше![]()
Кога и да е ќе мораш да си најдеш работа ако мислиш да раниш деца. Знам дека си „малечка“ ама ќе пораснеш некој ден.Не сум јас за мажачка.
Таман работа.
Кога и да е ќе мораш да си најдеш работа ако мислиш да раниш деца. Знам дека си „малечка“ ама ќе пораснеш некој ден.![]()
Не моит.јавно одбиј ме... тајно - дај ми
Има едно знакче(Ај да не се повторувам, прочитај малце повеќе на темава.
Не за друго, ами не сум сериозна во постот за кој ти се фати
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 15:53 ---
Не моит.
Не моит.
Има едно знакче() корисити го.
аххх стандардна шема... сите вака почнаа “стар си... неќам... не моит...“ па после проблеми бесани ноќи воздишки поезија планови за иднина....
како и да е важно почнавме
Нај си море ти нешто наспроти себе, еееее старо аро, по млади да се гледало.
Срам и арам да ти е.
Летко толку ли ти е досадна жена ти?нема страм бе ко ќе се емоции у питање, ја не сум мањак па да те частам 2-3 лози и одма да те носам у кола на секс, јас сум бе на повисоки духовни сфери, прошетки фатени за раце... разговори, нежни погледи и допири, па после тоа 2-3 лози и в кола....
не бе оти?Летко толку ли ти е досадна жена ти?
Имам впечаток дека ти треба дополнителна забава...може и грешамне бе оти?
ете дете....Имам впечаток дека ти треба дополнителна забава...може и грешам![]()