Не бе многу си и убав па да те гледа од сабајле, не те зема таа само за секс не бери гајлеНе е сето во сексуалниот живот, а како мислиш "ако не те бива?" ?! Ако не ме бива зошто се омажила со мене ? поради пари? да има кој да ја храни?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе многу си и убав па да те гледа од сабајле, не те зема таа само за секс не бери гајлеНе е сето во сексуалниот живот, а како мислиш "ако не те бива?" ?! Ако не ме бива зошто се омажила со мене ? поради пари? да има кој да ја храни?
Не бе многу си и убав па да те гледа од сабајле, не те зема таа само за секс не бери гајле![]()
Не е сето во сексуалниот живот, а како мислиш "ако не те бива?" ?! Ако не ме бива зошто се омажила со мене ? поради пари? да има кој да ја храни?
Ауф ова ќе испадне сите бракови се од корист не од љубов бравоС. Сексајте се вие ако нема љубов важно ќе има е*9& (и ви задоволни и комшијата)
Мажите воглавно не се плашат од брак. Ако жената е домаќинка...Плус има секс колку сака...кога се му е спастрено, нема зашто да се плаши.
Не се плашам од брак ,не гледам дека тоа е нешто којзнае колку страшно и опасно чекам само вистинско време и таа што по мој критериум мислам дека ќе биде правата а до тогаш ќе уживам.