Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Postojat albanki (od albanija) koi se mazat tuka kaj nas i vo srbija i se pametni i domakinkji zeni.. imam takva komsika sproti mene i zenata si e domakinka i ubav asolen muabet pravi, doagja cat pat na kafe so zena mi alas veres muabeti si pravat.. I postojat šiptarki (kosovarki) koi se apla divo pleme.. Znaci ve molam razlikuvajte !!
Исти курац друго паковање. Таа твоја комшика гласа за ДУИ, додека нејзините деца ќе бидат запишани во шиптaрска паралелка во етнички чиста македонска средина. Тој комшијата твој ако имал контрола над животот немало да се "жени" со купена госпожа за 500 евра. Така да тоа е иднината и на таа карта шиптaрската платформа фура двојазичност на цела територија.

Исти курац друго паковање. Таа твоја комшика гласа за ДУИ, додека нејзините деца ќе бидат запишани во шиптaрска паралелка во етнички чиста македонска средина. (1)
Тој комшијата твој ако имал контрола над животот немало да се "жени" со купена госпожа за 500 евра.(2)
Така да тоа е иднината и на таа карта шиптaрската платформа фура двојазичност на цела територија.(3)
...е тука си утнал, не си во право за првото, второто, а за последното трето имаш право!

Не е работата само со албанки туку генерално со муслиманки. Муслиманите не даваат женско на немуслиман, било која друга религија да е или атеист. Имам во околина девојка босанка се фати со македонец одеа неколку месеци и дозна нејзиниот татко за нив двајца. Му отишол дома на дечкото и му рекол ако се види со ќерка му уште еднаш дека ќе го убие. Такви се муслиманите. За нив христијаните се неверници. Џабе какви права да им даваш, џабе привилегии и пари да им даваш, муслиманот те мрази.

Исти курац друго паковање. Таа твоја комшика гласа за ДУИ, додека нејзините деца ќе бидат запишани во шиптaрска паралелка во етнички чиста македонска средина. Тој комшијата твој ако имал контрола над животот немало да се "жени" со купена госпожа за 500 евра. Така да тоа е иднината и на таа карта шиптaрската платформа фура двојазичност на цела територија.
Poznavam eden ozhenet so Albanka Katolik .Immat dete 7-8 god e. Deteto Ne saka nishto zhivo da slushni za Albanski i i vika na majka i , ti si shiptarka jas sum makedonka.

E rabotata e shto mazhot od prv den si ja vospituvashe

Не е работата само со албанки туку генерално со муслиманки. Муслиманите не даваат женско на немуслиман, било која друга религија да е или атеист. Имам во околина девојка босанка се фати со македонец одеа неколку месеци и дозна нејзиниот татко за нив двајца. Му отишол дома на дечкото и му рекол ако се види со ќерка му уште еднаш дека ќе го убие. Такви се муслиманите. За нив христијаните се неверници. Џабе какви права да им даваш, џабе привилегии и пари да им даваш, муслиманот те мрази.
Јас сум православен, го направив истото.
Кога дозна мајка ми дека сестра ми одела со „мусли“,
ми се јави (јас тогаш бев војска), па испратив „другарчиња“.
После ми кажуеше мајка ми, дека го донеле за уши до врата да се извинуе.
Не давам ни јас ништо свое на муслимани (немам ништо против други вери),
но свое си е свое...
На мое дете го учев уште од мало,
да бери памет со какви се дружи,
оти нели прле се учи, магаре никако.

Pred nekolku godini patuvav so ship tarski avtobus od Germanija za MKD.
Avtobusot poluprazen, na sedishteto do mene sednuva edna neebana arhitektka, priblizno 30 godishna.
Jas vo top forma, vo sekoja smisla.
I se zasvigjav mnogu. Cel pat topenje,nasmevki,cicki i ostanato od nejzina strana. Bukvalno mi se otvori na izvolte a i simpaticna bese.
Jas umren so umot bev na nekoe drugo mesto i ne se zainteresirav za nea ja ignorirav, sea mi e krivo sto ne ja izebav ili vo najmala raka sto ne i izlizhav cicki na lice mesto... um za drug pat

...е тука си утнал, не си во право за првото, второто, а за последното трето имаш право!
Јас ова го имам видено на дело во едно село во претходно етнички чисто македонски село во внатрешноста.

Pred nekolku godini patuvav so ship tarski avtobus od Germanija za MKD.
Avtobusot poluprazen, na sedishteto do mene sednuva edna neebana arhitektka, priblizno 30 godishna.
Jas vo top forma, vo sekoja smisla.
I se zasvigjav mnogu. Cel pat topenje,nasmevki,cicki i ostanato od nejzina strana. Bukvalno mi se otvori na izvolte a i simpaticna bese.
Jas umren so umot bev na nekoe drugo mesto i ne se zainteresirav za nea ja ignorirav, sea mi e krivo sto ne ja izebav ili vo najmala raka sto ne i izlizhav cicki na lice mesto... um za drug pat
Ha ha, pred da go docitam postot, si pomisliv deka tuka na sediste se izebavte, a ti so umot na drugo mesto. Bas me interesira kaj bese so umot osven ako ne e nesto za kazvenje, decko da ne imas ?

Ha ha, pred da go docitam postot, si pomisliv deka tuka na sediste se izebavte, a ti so umot na drugo mesto. Bas me interesira kaj bese so umot osven ako ne e nesto za kazvenje, decko da ne imas ?

Izgleda ne mi se svigjase dovolno i zatoa taka, sea odposle koga si razmisluvam trebase da ja ebam jbg.

Izgleda ne mi se svigjase dovolno i zatoa taka, sea odposle koga si razmisluvam trebase da ja ebam jbg.
Ti kako go pocna postot,idealno puluprazen bus, pa nasmevki, cicki, zelba od nejzina strana… pocnav scenario da si pram, narodot prizaspan umorni od patot, vie dvajca tamu nekade sami na zadnite sedista ….aj zdravje, nekoj drug pat.

Гарант во кладилница :D

Гарант во кладилница :D

Bev zanesen nesto so biznis prakjav preku poshta na prijateli/musterii.
Koga patuvav so avtobusot vo megjuvreme pred da trgnam isprativ pratka na koja i go pratev dvizenjeto celo vreme i se raduvav... picka ne me raduvase do tolku... mn pari a vo megjuvreme musteriive uste i vauceri mi prakjaat za sportska... ovaa da bese za mene verojatno ke bidnese nesto... jbg

Bev zanesen nesto so biznis prakjav preku poshta na prijateli/musterii.
Koga patuvav so avtobusot vo megjuvreme pred da trgnam isprativ pratka na koja i go pratev dvizenjeto celo vreme i se raduvav... picka ne me raduvase do tolku... mn pari a vo megjuvreme musteriive uste i vauceri mi prakjaat za sportska... ovaa da bese za mene verojatno ke bidnese nesto... jbg
Ја би рекол,абе мутав ... Бесплатна пичка .... :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom