Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Де факто дојдовме на заклучок, малце се тие убавите тука во Скопјево конкретно. По други градови незнам и немам право да коментирам.
Ама каква албанка имам видено на одмор, ми се идеше од позади штанд да ја извадам и да си ја носам.(католик беше)
За македонките, не за џабе ја напишале Македонско девојче:)
Србинки, хрватки, албанки, турчинки, босанки и така натаму секој може за свој вкус да си најде од било каде реално гледано.
Проблемот кај нас е што тоа не се Албанки, претежно се Косовари со исклучок на старите Албанци.

Која е тоа придобивка на детето , ни таму ни ваму е. 80 % еден од родителите го наметнува своето влијание врз детето за верата. Част изузетцима :)
Зависи кој како му одговара така ќе свати,а со љубов и разбирање се се постигнува

Зависи кој како му одговара така ќе свати,а со љубов и разбирање се се постигнува

A dali nekoj se zaprasal, sto ako na pr. vo brak vlezat makedonec i albanka, a pritoa da se ateisti i dvajcata ??
Tuka ne gledam nikakov problem, sekako i familijata na albankata da bidat ateisti !!
Deteto sto bi go imale, kje go vospituvaat vo ateisticki smisol, nitu po hristijanski(pravoslaven), nitu po muslimanski nacin !!

A dali nekoj se zaprasal, sto ako na pr. vo brak vlezat makedonec i albanka, a pritoa da se ateisti i dvajcata ??
Tuka ne gledam nikakov problem, sekako i familijata na albankata da bidat ateisti !!
Deteto sto bi go imale, kje go vospituvaat vo ateisticki smisol, nitu po hristijanski(pravoslaven), nitu po muslimanski nacin !!
Ова веќе е квиз прашање.Кај македонците има многу малку,а па кај албанците скоро и да нема.Треба време некои работи да се сватат

И ај речете после дека атеистите не ти наметнуваат вера... :vozbud:

Ова веќе е квиз прашање.Кај македонците има многу малку,а па кај албанците скоро и да нема.Треба време некои работи да се сватат

Pa za kaj albancite i za kaj drugite muslimani, ne znam, ne sum bas zapoznaen za toa, no kaj makedoncite ne bi rekol deka se mnogu malce, tuku malku povekje, samo sto javno ne si kazuvaat !! stoznam
--- надополнето: 25 декември 2011 во 20:59 ---
И ај речете после дека атеистите не ти наметнуваат вера... :vozbud:

Ateizmot ne e nitu vera/religija, nitu pak ideologija, no za toa povekje vo potforumot za religii !!!

Ateizmot ne e nitu vera/religija, nitu pak ideologija, no za toa povekje vo potforumot za religii !!!
Ти наметнуваат на некој начин верба дека не постои Бог.
„Јас верувам во тоа дека Бог не постои“.

Ова ти као некој позитивен исход го потенцираш?

Ова ти као некој позитивен исход го потенцираш?
Да не се појавиш ти случајно. Па вистината си ја кажа тој, во право си е нема љутиш тука, ај сеа ќе се лажеме. :P

Да не се појавиш ти случајно. Па вистината си ја кажа тој, во право си е нема љутиш тука, ај сеа ќе се лажеме. :P
Не глеам позитивен исход во атеистичко воспитување на детето.

Не глеам позитивен исход во атеистичко воспитување на детето.
Zasto taka mislis, zarem decata/lugjeto koi se vospitani vo ateisticki duh ne gi biva, zarem ne se i oni lugje !!!
Zapadnata civilizacija se drzi na ateisticki temeli, allloooooooo
Batalete toa veruvanja, za ova, za ona, pa od tie veri/religii svetot vrie ko kotle na ogin !!!

Zasto taka mislis, zarem decata/lugjeto koi se vospitani vo ateisticki duh ne gi biva, zarem ne se i oni lugje !!!
Zapadnata civilizacija se drzi na ateisticki temeli, allloooooooo
Batalete toa veruvanja, za ova, za ona, pa od tie veri/religii svetot vrie ko kotle na ogin !!!
Префрли се кај најдосадните форумџии или најдобро би ти било да се одлогираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom