Зошто ја играте WoW?

• Креатор на темата Креатор на темата FACA
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 март 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Otkako krenav 3 70ki i imam uste 2 60ki se zaprasav zosto ja igram wow
verojatno site ja igrate za zabava
toa jas neznam ali za zabava moze da si najdes drugi online igri koi se free

Затоа што е многу интересна и заразнаto e to

1307 напиша:
Затоа што е најизбалансирана TCG од сите.
Си се утнал не мислеше овој на TCG играта :)

Ja pocnav da igram za zabava...pa se zaraziv i igrav po min 10 saata dnevno:Skrenav 70ka heroj mu napraiv top gear i sea vise ne igram...mi skurci ednostavno

А од кај знаеш дека ја играме wow?...шала на страна,сакав да кажам само дека јас лично не ја играм,никогаш не ми била интересна за да остане уклучена на мониторот повеќе од 1 саат...еднаш ја играв,и толку..не видов ништо интересно од неа:toe:

Oti igrata e napreavena da te napravi zavisen, sto poveke igras to poveke ti se igra :)

WoW igram za rekreacija.. TBC imam od ko izleze a uste neam 70 level,, 69 sum :D

FACA напиша:
Otkako krenav 3 70ki i imam uste 2 60ki se zaprasav zosto ja igram wow
verojatno site ja igrate za zabava
toa jas neznam ali za zabava moze da si najdes drugi online igri koi se free

huh krena 3 70ki i 2 60ki a ako mozi da znaeme so clasi i vo so oprema

Бидејќи е ѕверска игра! Интересна е и заразна!

играм wow бидејќи е многу заразна игра... и е топ за попунуванје слободно време.Немав играно месец дена wow ... тао е мојот рекорд после тоа одма ја земав тбц и поцнав да играм но сепаk:vozbud: помалце :)

WoW гледано чисто како игра не е ништо посебно, има многу RPG игри што се дефинитивно подобри од неа. Но вистинското нешто што може да го понуди WoW а што неможи никоја друга игра е дружењето со милиони играчи и играњето во група е најдобро искуство досега што сум го доживеал и е доста забавно. WoW ја прават луѓето кои што ја играат. Досега играв на пиратски воглавно и имам многу добри пријатели таму, али почнаа масивно да го напуштаат серверот и сега ќе одам на оргинален сервер заедно со другари.

YuZe напиша:
WoW гледано чисто како игра не е ништо посебно, има многу RPG игри што се дефинитивно подобри од неа.

Ајде наброи ми 3 игри подорби од WoW.

Back
На врв Bottom