BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
Mac)) напиша:А да играме еднаш и баскет а??
Мн. боље сум у тоа...![]()
Ако има баскет јас се убацувам у комбинација!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mac)) напиша:А да играме еднаш и баскет а??
Мн. боље сум у тоа...![]()
Mac)) напиша:Они се...затоа ти викам да но го изнервирам Френки па после клизачи на цимент да ми праи![]()
BabyGirl^^^ напиша:fenki za naj dobar fudbaler moze li da go izglasame i ke zamolam da go smeni avatarot
Име му згреши на дечкотоBabyGirl^^^ напиша:fenki za naj dobar fudbaler moze li da go izglasame i ke zamolam da go smeni avatarot
Mac)) напиша:Име му згреши на дечкото
Ајде старно да праиме и баскет а?
Да отворам една тема за 3 вс 3 админи/мод против јузери
Мислам ако има друг админ или модератор шо би сакал?
А ти виде од кога е отворена темата?PuMbA напиша:А што ацид чекаше да тепаат админите/модераторите за да почнеш да се фалиш како тоа ти и твоите другари сте тепале,а се додека губеше те немаше да кажеш нешто па зашто не си само критичар малце да отвореше тема кога изгуби,што не отвори тема зашто изгубија админ/моде ц ц ц ц ц
Јас можам да ти кажам дека натпреваров беше најлош досега!!!Немаше никаква игра од двете страни,нема акции правење никакви.Сите голови вие што ги дадовте беа фрлање на топката од страна на Гарфилд далеку напред па праите што знаете.Сепак заслужена победа!!!Acid напиша:А ти виде од кога е отворена темата?
Читај ги датумите момче, јас не ја реактивирав темата и не се фалам. Темата беше отворена во текот на Светцкото првенство, баш поради дресовите кои некои јузери ги носеа, од екипите кои испаднаа... Не си ја сфатил поентата, јебига.
За овој натпревар ќе кажам дека беше еден од најинтересните и најквалитетните во поскората историја. Немаше многу нервози, а и пивото добро „клизеше” после натпреварот. Штета што не дојде. :wink:
:bravo:
Епа нема бе Бушав така кога јас у одбрана а Гарфилд на гол...нормално ќе нема акцииBusHav напиша:Јас можам да ти кажам дека натпреваров беше најлош досега!!!Немаше никаква игра од двете страни,нема акции правење никакви.Сите голови вие што ги дадовте беа фрлање на топката од страна на Гарфилд далеку напред па праите што знаете.Сепак заслужена победа!!!
А за пивото после нема збор,супер легна!
Добро бе и да не ја сватам поентата што е битно битно е тогаш кога изгуби што не пиша нешто туку си ќутеше али ај нема везеAcid напиша:А ти виде од кога е отворена темата?
Читај ги датумите момче, јас не ја реактивирав темата и не се фалам. Темата беше отворена во текот на Светцкото првенство, баш поради дресовите кои некои јузери ги носеа, од екипите кои испаднаа... Не си ја сфатил поентата, јебига.
За овој натпревар ќе кажам дека беше еден од најинтересните и најквалитетните во поскората историја. Немаше многу нервози, а и пивото добро „клизеше“ после натпреварот. Штета што не дојде. :wink:
:bravo: