Зошто и од што може да се рашири вагината?

• Креатор на темата Креатор на темата Murov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јуни 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
ми треба ваше мислење ... во врска сум 3 години од кој 2 ипол сум сексуално активен... 2 ипол години беше се супер се исто континуирано а сега за месец и неколку денови многу ми е чудно .... проширена и е многу и не знам и не можам да си претпоставам од што може да биде ... ако знае некој и ако може да помогни нека пишува ако некој има намера да вреѓа да се подбива смеејки поарно не ... фала

ич не плаши се,таа е ко гума за џвакање:wink:

Муров, по што заклучи дека е "проширена"?

Аман бе, толку многу што би те испаничило да отвориш ваква тема?
Зошто едноставно не ја прашаш неа, наместо нас тука?

Патем, сигурен сум дека и на жените им се менува ширината на вагината исто како на нас што ни се менува состојбата на тестисите. Не мора да размислуваш на најцрната варијанта - црнец :)

Понекогаш, влажноста на вагината се зголемува и самиот акт(триењето) не го осеќаш така силно како претходно... тоа зависи и од кој период во месецот е... некој девојки се навлажнуваат со самата помисла на секс за време на овулација, некој по циклусот... така да се е релативно. Почекај некое време, а ако ништо не се промени, за тие работи се разговара :) сигурна сум дека ако и спомнеш нешто ќе се загрижи бидејќи ќе сака да те задоволи... барем јас така мислам за една врска од 3години

Еби ти врска од 3 години, кога не ја прашуваш неа, него нас овдека. Може тебе да ти се смалил? :)
On topic: Кога е во овулација, (15ти ден откако ќе и` започне циклусот), тогаш е најзапалена и тогаш се најплодните денови. Со самото тоа, повеќе се влажни. Затоа ти изгледа „проширена“.

Јас би ти предложила да пробаш вака: прво иди во Хубо и купи си шублер (дигитален, пошто обичен чисто сумњам дека ќе знаеш да го прочиташ), потоа измери си го и запиши бројче, па измери и ја и запиши бројче; ова треба да го повториш неколку пати т.е да извршиш повеќе мерења (мислам во временски период рецимо од месец дена) за да бидеш сигурен дека или ти се смалуваш или она се проширува. Тоа е единствен начин да бидеш сигурен.

А за да бидеме озбилни, ја мислам дека посета на гинеколог ЗАЕДНО (ти+девојче) и правење на отворен муабет, дефинитивно и засекогаш ќе ти разјасни многу работи-па и промена на ширина на отвор во период од 3 години, при редовно вежбање.
Среќно.

Искрено, фино што останатите членови се обидуваат да те потешат ама понекогаш е подобро веднаш да и погледаш на вистината во очи.
За почеток, почни да проверуваш каде се наоѓаат твоите другари во ситуација кога нема некој од нив и девојка ти.

Па мислам дека тоа е резултат на зголемен секс,дали со тебе или......не ме сфаќај погрешно не викам дека те вара и слично,може се освежува со вибратор а да ти нема кажано :toe: Битно е да не избрзуваш со заклучоци ама обрати повеќе внимание кај е со кој е итн итн.................ПС. Пази да не си поквариш врска заради некои гадови од форумот,во случајот ние сме гадовите,затоа и ти викам пази си. :)

Јас би ти предложила да пробаш вака: прво иди во Хубо и купи си шублер (дигитален, пошто обичен чисто сумњам дека ќе знаеш да го прочиташ), потоа измери си го и запиши бројче, па измери и ја и запиши бројче; ова треба да го повториш неколку пати т.е да извршиш повеќе мерења (мислам во временски период рецимо од месец дена) за да бидеш сигурен дека или ти се смалуваш или она се проширува. Тоа е единствен начин да бидеш сигурен.

А за да бидеме озбилни, ја мислам дека посета на гинеколог ЗАЕДНО (ти+девојче) и правење на отворен муабет, дефинитивно и засекогаш ќе ти разјасни многу работи-па и промена на ширина на отвор во период од 3 години, при редовно вежбање.
Среќно.

:pos::pos::pos: Со мануелен тешко да заврши работа..аман и вие се исплашил човекот,ипак у врска е 3 години и не му е сеедно, го јаде совест и сака да сподели со нас :)

После поголемиот број на советите погоре, не ти преостанува ништо друго, туку да видиш дали ти можеби изминативе две години не си и го ставал во га*от

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom