Буљаш, тежок ропак....штом нејќе фино лепо да и се јави на девојчето и искрено да си направат лаф моабет, да и каже у очи дека не му се допаѓа, е ..за мене е педерче.
Теткинооо, разбра ли сега?
сега он треба муабет да прави ако не му се свиѓа она?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буљаш, тежок ропак....штом нејќе фино лепо да и се јави на девојчето и искрено да си направат лаф моабет, да и каже у очи дека не му се допаѓа, е ..за мене е педерче.
Треба.сега он треба муабет да прави ако не му се свиѓа она?
Saka da se e. A nekje da mu vleze e nema taka vidish ko so ima lokalni mangupi ima i fraerki so ke te skinat od pcyenje i vregjanje.Буљаш, тежок ропак....штом нејќе фино лепо да и се јави на девојчето и искрено да си направат лаф моабет, да и каже боли дека не му се допаѓа, е ..за мене е педерче.
Treba da se kurci spored tebe?!сега он треба муабет да прави ако не му се свиѓа она?
Kazi de treba da se kurci?!вие сте легенди дефинитивно![]()
Kaj tetki manipulacii ne pominuvaatвие сте легенди дефинитивно![]()
Pa poshoАко има ку*, тогаш нека се курчи![]()
Ако има ку*, тогаш нека се курчи![]()
Spored tebe nie dobrite kako da zainteresirame nekoj dobar momak?!вие сте легенди дефинитивно![]()
Нема добри и лоши Дена, има паметни и глупави.Uste kolku ponizuvanja ke treba za da mi pise ‘’dobriot” momak?! Posho neli jas sum loshata.
I ako ne me saka avtomatski e glup i nema vkusНема добри и лоши Дена, има паметни и глупави.
Ама си паметнаI ako ne me saka avtomatski e glup i nema vkusali za toa znaeme nego nedaj boze i miris da nema haahah mala sala
Stvarno vakvo mislenje imash za mene?!Како ли дојде до ваков заклучок, баш ме интересира?
Од правописот, од мислењата, од што??????
Напротив, Дена ја замислувам како добра наивна неискусна девојка
Дена, извини душо што те коментирам![]()
Da ...zarem ne si takvaStvarno vakvo mislenje imash za mene?!![]()
Nema da gi zemam prethodni smajlinja od celiot post ama so vakvo pisuvanje i ton, uste dolgo ke cekas na dobri momci i ke te sovetuvaat 50 godisni tetki vo srednovekovna kriza.Ali nemoze se da ima neli taka?!sepak nikoj ne e sovrsen osven mene
ne se site loshi ko mene mora nekoj i dobar da bide i fin
Ludilo temava
Ako cita neka mi pisha inace ke bide deklariran ko losh momak.
Spored tebe nie dobrite kako da zainteresirame nekoj dobar momak?!
А што има лошо во тоа да добиваш совети од врсници?ke te sovetuvaat 50 godisni tetki vo srednovekovna kriza.