Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.348
- Поени од реакции
- 4.239
Да појдиш кај Насредин оџа.Ја на 2 жени им полнам фрижидер. Каде да идам да ја земам медаљата ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да појдиш кај Насредин оџа.Ја на 2 жени им полнам фрижидер. Каде да идам да ја земам медаљата ?
Шудапрам, инаку па не даваАј ај, чим и полниш фрижидер на жена ти, супер си си. Немај гајле. Без секирации.
Za ova se slagam komplet, ushe sega ja ucam malata kako da ne se zaebe u zivotu, i sliki na surati pokazuvam...
Значи спонзоруша жена си оженил, од корист е со тебе.Шудапрам, инаку па не дава![]()
Знам дека се зезнав!Значи спонзоруша жена си оженил, од корист е со тебе.Ај барем си имаш женче за лошо за арно да се најде,да збуричка некое пинџурче и гравче да каснеш
![]()
Пу пу бе Фенелчо, доста ти е, еднаш се заебува човек, нема втор пат, никакоЗнам дека се зезнав!
Требаше независна да земам, ама таква ми била среќата.
Ај следниот пат!
Абе сеа каква си можел, таква си зел, т.е те зела, не дека си имал изборЗнам дека се зезнав!
Требаше независна да земам, ама таква ми била среќата.
Ај следниот пат!
Паметен човек не се жени, така да ова што си го пишала може да биде предмет за дискусија!сигурно не си будала до толку.![]()
Sigurno si zapoznaena so faktot deka zenata bira so koj ke se iskleca, mazot bira koja ke ja zemi za zenaАбе сеа каква си можел, таква си зел, т.е те зела, не дека си имал изборсигурно ќе се фалиш како и сите ваму,
ама факти се факти. Нема при здрав разум да си го намалуваш животниот стандард,сигурно не си будала до толку.
![]()
Zavisi do Mazhot i vo dvata sluchaevi!Sigurno si zapoznaena so faktot deka zenata bira so koj ke se iskleca, mazot bira koja ke ja zemi za zena![]()
Slabo imas klecano ti vaka po muabetite so gi prajs, taka mi lici meneZavisi do Mazhot i vo dvata sluchaevi!
jas ne klecam tuku gi reshetam.Slabo imas klecano ti vaka po muabetite so gi prajs, taka mi lici mene![]()
А ти сигурно си запознаен со фактот дека кој бира мастурбираSigurno si zapoznaena so faktot deka zenata bira so koj ke se iskleca, mazot bira koja ke ja zemi za zena![]()
Imalo i susni periodi, ne velam neА ти сигурно си запознаен со фактот дека кој бира мастурбира![]()