Зонски хаос во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата viksaeu
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 ноември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Многумина говорат за овој проблем кој се створи во Скопјево, пусти зонски паркиралишта, хаос во паркинг ќошевите каде не се наплаќа и наместо ред во паркирањето добивме безредие од кое страдаме сите од возачи до пешаци! :uvo::nenene:
На оваа тема и проблемите околу зонското паркирање можете да прочитате на http://revolutioninmk.blog.com.mk/node/255044

Лошите искуства ретко каде може да се искажат па еве форумов е место каде може да ги споделиме

Ахахахаха.

А некој веруваше дека навистина паркирањето ќе се среди? :devil3:

Човече, иди по Орце Николов, на сред улица има нацртано паркинг места сеа. И ај коа се плаќа не се паркираат толку таму, ама секој ден после 9, сабота после 14 и недела цел ден се фул улициве. Сеа смеат да се паркираат легално на пола улица. :)

Ej, a najmnogu so me kurci koga brzam i koga moram da pisuvam poraka. Pa barem porakata da ja napravea pokratko da se pisuva ili nekoja opcija na titka da se vrti.

A kaj Biser na primer vekje ne e pametno da se odi so kola, tamu ni za pari vekje ne mozeas da parkiras. NEMA MESTO. Ili parkiraj u radius od pola kilometar ili fakjaj si taksi, konj, magare... sto i da najdes uz put. Katastrofa

Аеродром ??луге мили ....па уште не проработена,акцијата пропаѓа....хаос на улици...немаат кај да си ги паркираат колите,зашто лошиот чичко пајак одма доаѓа и дига ....важно некој си зема добар процент од тоа ...а граѓаните кој ги е**:nenene:

А со зонско паркирање ми гарантираа паркинг место ако сум жител у близина на паркингот? Ми наплаќаа по 300 денари месечно?

Задњиве два месеца 10 пути ми се десило да нема место кај да си ја паркирам колата. За што сум платил тогаш?

Веројатно за ништо...парите барај ги во Влада....300 денари од кола...колку коли има во Аеродром...пресметај...НЕКОЈ СЕ БОГАТИ ..:tapp:

Веројатно за ништо...парите барај ги во Влада....300 денари од кола...колку коли има во Аеродром...пресметај...НЕКОЈ СЕ БОГАТИ ..:tapp:

И уште толку у Центар. По по по, ќе јаде прасече некој. :)

Па добро бе луѓе. Оваа наша држава која што наводно била за интересите на народов, и се прави солидарна, па зарем толку пари се фрлаат на споменици и глупости наместо да инвестира во нови паркинг простори и да ни олесни на нашиот буџет... Незнам до кога вака. Превисоки казни за минимални сообраќајни прекршоци, за паркинг простори... Ништо тогаш, јас коњ ке купам
:pop: ГОСПОД НЕКА НИ Е НА ПОМОШ со вакви градоначалници и премиери!

Ме интересира што супер маркет ке никне од катната гаража во аеродром :)

па тинекс си напраи една..веро има од преку улица , не знам...кој друг би можел...who is next?:toe:

значи едно треба да ви биде јасно во скопје има повеке возила од колку паркинзи оба зонско паркиранје е тотална глупост а тие паркинзи каде има згради се во сопственост гна жителите на тие згради и од кај на мајка им имаат право да користат туга сопственост

Луда работа, сите паркинзи полни, а место само во зоната за паркирање, во која е дозволено 1 саат паркинг... И не дај Боже да немаш кредит да платиш преку мобилен. А исто приметив дека ни за инвалиди место нема загарантирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom