Zoky green mc

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki.Green.Mc
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јуни 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Напраив неколку траки кои ги има во мојот нов албум слушнете ги очекувам ваши искрени критики околу моите песни :)

Мојот прв спот

316252_260603067413185_1734564488_n.jpg

На брзина ги sирнав клиповите, сега си сеуште на почеток, но рапувај, може со нешто подинамично темпо.
И така натаму.

Треба уште мноооогу да работиш на себе...како прво на флоу,искрено имаш многу лошо флоу дури и Lil B има подобро флоу...

незнам какво флоу моу човекот е сраање поголемо од гулабица и ракепуке раке шлаке.

Слаб flow ...+ Премногу ја критикуваш реалноста, кој очекуваш да ти ги слуша траките ако некој се пронајде во негативна конотација од твојот текст ?!

Не ме гаѓаат римиве во срцето.
И не се станува рапер вака.. Не дека сум ја про на темата, ама немаш ни речник, ни убаво флоу, ни осет за рима/ритам.. Ништо -.-
Убаво е да имаш желба ама треба и да поработиш малце XD Не одма да снимаш спот XD
Интернетот не простува.

А, и каверов за албумот ти е праен у пеинт. Многу лошо.

... Ова трачињава ми личат на монодрами, поготово онаа ,,другарите што ме заебале", добро е шо те заебале, инаку немаше да се роди трачево :)

Ако ништо друго, барем се насмеавме малце на рапов :D

Шо ќе беше сите да правиме музика каква што сакаме и ја слушаме, еве ова! Турлитава!
Брат слушај си рап, немој да правиш, не те бива.
Најискрено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom