Зобајте-кампања за 500.000 евра

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Што очекуваш кога опозицијата ја понижија
Опозицијата сама се понижува од чекор во чекор
,и сега кога се е во нивни раце,толку ниско и бедно се однесуваат.Ама нема после Бранко да биде крив.
Колку и да се патетични со тоа: Бранко е крив!, реално стварно Бранко е крив за еден тон работи. Тоа што они го употребуваат ама баш за све (иако веќе десет години се на власт) е друга приказна.
Туку за следна кампања ако не биде жените да не носат високи потпетици.
Више не знаеме дали да се заебаваме, вака како тебе, пошто има тука штабски куцачи, ќе пренесат некоја идеја, вака некој шо се заебава и одеднаш - оп! повторно, Остваривме, а не ни ветивме!

После ќе им порачуваат на граѓаните да одат почесто во црква,а не само на Божиќ и Велигден.
Јас со ова потполно се сложувам. И не одам во црква само на Велигден или Божиќ, туку редовно. не гледам апсолутно ништо лошо, ниту за потсмев во ова. Кажи што ти е тебе чудно во советот некој да оди в црква редовно?
Секако, ова важи за верниците.

Самите сме си криви,ете за што бараше Грујо 62 пратеници,за да им се меша на граѓаните во интимните и семејни работи.
и не само за тоа! 62 пратеници е handy за многу други работи!

Тоа е обврска на свети пресветли Петар наш. Тој рече многу да не аздисуваме жените оти Госпо ќе не казни. Се знае жена за кај е. Освен абортусот што го забранија очекувам на македонската жена да и наметнат и пранги на нозе да влече. Оти еве грујче вели 50% биле дебели на шо личи тоа.

За среќа оддамна македонската жена знае што е самостојност.
Ако на нашите жени им го наложат тоа,да не носат панталони или фармерки,високи потпетици,да не ги бојадисуваат косите,да ставаат бурки,тогаш нема многу да се разликуваат од овие другиве.Море нема да знаеме која е наша а која не,ќе ни се помешаат,и кога гледаш дома сум донел некоја Албанка,место мојата.Од година во година напредуваме,чекор поблиску сме до С.Кореја.Ај тоа ама ако им наложи и на мажите да носат фризура како неговата,тогаш што правиме со ќелавите.[DOUBLEPOST=1413657389][/DOUBLEPOST]
Опозицијата сама се понижува од чекор во чекор

Колку и да се патетични со тоа: Бранко е крив!, реално стварно Бранко е крив за еден тон работи. Тоа што они го употребуваат ама баш за све (иако веќе десет години се на власт) е друга приказна.

Више не знаеме дали да се заебаваме, вака како тебе, пошто има тука штабски куцачи, ќе пренесат некоја идеја, вака некој шо се заебава и одеднаш - оп! повторно, Остваривме, а не ни ветивме!

Јас со ова потполно се сложувам. И не одам во црква само на Велигден или Божиќ, туку редовно. не гледам апсолутно ништо лошо, ниту за потсмев во ова. Кажи што ти е тебе чудно во советот некој да оди в црква редовно?
Секако, ова важи за верниците.

и не само за тоа! 62 пратеници е handy за многу други работи!
Имам јас идеја за нив,еден по еден нека скокаат од Мостот Око,а јас ќе им велам ОП.А за другово,во врска со одењето на црква,верска слобода е ако некој оди во црква да не му се забранува,ама и никој да не биде присилуван или приморуван .

Последно уредено:
Бебешка храна за хипнотизирана раја
со праг на толеранција како куче кон газда

Ахааа... ете зошто Џака не бил на Сител...

Имам јас идеја за нив,еден по еден нека скокаат од Мостот Око,а јас ќе им велам ОП.А за другово,во врска со одењето на црква,верска слобода е ако некој оди во црква да не му се забранува,ама и никој да не се присилуван,или приморуван .
Ja па имам добронамерна идеја
На сините да им на направат еден парламент на солунска глава па таму нека си вадат очи меѓу себе.

Ако на нашите жени им го наложат тоа,да не носат панталони или фармерки,високи потпетици,да не ги бојадисуваат косите,да ставаат бурки,тогаш нема многу да се разликуваат од овие другиве.Море нема да знаеме која е наша а која не,ќе ни се помешаат,и кога гледаш дома сум донел некоја Албанка,место мојата.Од година во година напредуваме,чекор поблиску сме до С.Кореја.Ај тоа ама ако им наложи и на мажите да носат фризура како неговата,тогаш што правиме со ќелавите.
Они може што сакаат да донесат, ние оддамна ја поминавме фазата на албанците да се радуваме на знамето на милошовски во грција. Тоа беше пред 15 години кај нас, денес е смешно. Верувај дека он неможе да ја покори македонската жена. Би сакала да ти речам дека македонскиот народ трпи до одредено ниво и после пука или дека кога ќе ни дојде до нос ние ова или она ќе им направиме, но мојот народ и мене ме изненади. Ништо не правиме ние. Се е лага. Али утре да пукне повторно ќе земат пушки нашите да ја бранат нашата чест во тоа никој да не се сомнева. Македонската жена и низ историјата била опеана како храбра жена нели глава давам вера не менувам, само ете сиромаштијата си го направи своето.

Сакам да кажам многу вложивме во себе, децении поминаа од кога македонската жена излезе од кујна и реши да ги земе работите во свои раце. Само проблемот на оваа „изгубена генерација“ го гледам и долгогодишниот затвор со визи кој ни го наметнаа. Така можеби 50% од население денес прв пат излегува од земјава или за нив србија, бугарија и грција се странство. Тоа е жалосно. Виртуеланиот контакт со странство го сметаат во „знам, бев, видов“.

Овие ни ја убиваат душата, ни ја убиваат интелегенцијата. Не може од мои пари да ми кажува што е здрава исхрана, па они студираа 15 години факултет не ние.

Ај тоа ама ако им наложи и на мажите да носат фризура како неговата,тогаш што правиме со ќелавите.
што зборуваш/!
па тоа е веќе завршена работа- изгледа не си запознат со тоа колку пресадија коса -
ова најсериозно ( но, само меѓу партијците сега незнам дал имаат некој ќељав у партија ) а, на чија сметка беше сето тоа- незнам .
после „наредба„- сите да одат на одмор и да се вратат гламјосани- никој не смееше да биде ни нијанса побел ( погледни им ги изјавите дадени после одморите ) беа ко Фарина од цртаниот филм Палавковци-
:pos:
али тоа се внатрешно партиски инструкции, што сакаат нек си прават - битно е да не се префрлат и наложат врз народот

500к за реклами. 500к за реклами. 500к за РЕКЛАМИ!

Зини земјо голтни ги!
Седи мирен! Од каде пари за деконтаминација на земјата после? Па реклами, кампањи од типот "не фрлајте политичари во земја, отровни се" и сл. Мислете малку што кажувате[emoji2]

Ja па имам добронамерна идеја
На сините да им на направат еден парламент на солунска глава па таму нека си вадат очи меѓу себе.
Како ги браниш,чудо едно.Знај го ова,дека кога и да е ќе те разочарат.Они ги диплат милиони,а ти тука по форуми брани ги.Но ќе ти се здосади од трошките што ти ги фрлаат,ќе побараш и некоја коска.

Како ги браниш,чудо едно.Знај го ова,дека кога и да е ќе те разочарат.Они ги диплат милиони,а ти тука по форуми брани ги.Но ќе ти се здосади од трошките што ти ги фрлаат,ќе побараш и некоја коска.
Оф будала па фринге е двојна личност зарем не го знаеш? Он денес ги брани утре ги плука, овие центриве уште го бараат им избегал :D

Они може што сакаат да донесат, ние оддамна ја поминавме фазата на албанците да се радуваме на знамето на милошовски во грција. Тоа беше пред 15 години кај нас, денес е смешно. Верувај дека он неможе да ја покори македонската жена. Би сакала да ти речам дека македонскиот народ трпи до одредено ниво и после пука или дека кога ќе ни дојде до нос ние ова или она ќе им направиме, но мојот народ и мене ме изненади. Ништо не правиме ние. Се е лага. Али утре да пукне повторно ќе земат пушки нашите да ја бранат нашата чест во тоа никој да не се сомнева. Македонската жена и низ историјата била опеана како храбра жена нели глава давам вера не менувам, само ете сиромаштијата си го направи своето.

Сакам да кажам многу вложивме во себе, децении поминаа од кога македонската жена излезе од кујна и реши да ги земе работите во свои раце. Само проблемот на оваа „изгубена генерација“ го гледам и долгогодишниот затвор со визи кој ни го наметнаа. Така можеби 50% од население денес прв пат излегува од земјава или за нив србија, бугарија и грција се странство. Тоа е жалосно. Виртуеланиот контакт со странство го сметаат во „знам, бев, видов“.

Овие ни ја убиваат душата, ни ја убиваат интелегенцијата. Не може од мои пари да ми кажува што е здрава исхрана, па они студираа 15 години факултет не ние.
Жалосно е што и оваа кампања народот ќе ја свати како и сите претходни кампањи како добронамерна,без најмала доза на критика.Резонот им е паднат на најниско ниво,после се што им се случувало порано.

Жалосно е што и оваа кампања народот ќе ја свати како и сите претходни кампањи како добронамерна,без најмала доза на критика.Резонот им е паднат на најниско ниво,после се што им се случувало порано.
Едно време почувствував будење и реакции, дојдоа изборите и го видов резултатот се попарив. Оддалеку. Велам кога јас можев на две години владеење да сфатам дека овие дошле да крадат исто како претходните кои ги раневме десет години, зошто му е тешко на народов да сфати. Колку време му треба „цицање“, зарем не ја научија лекцијата од претходните. И тогаш светнаа резултатите 90% поддршка. Кренав раце пријателе. Потоа видов и кои гласале солзи на очи ми дојдоа зарем и они можеа ова да го дозволат. После се навикнав. Сега ги кривам оние што ги гласаат. Е тие ми се криви, не ми е крива владата таа дошла да краде бре.

А само кога ќе ми текне колку бев среќна 98ма кога победија урлав еј од радост. Крај на криминалот ни беше паролата. Или доста е политички. И после пријателе, после истите тие ни донесоа војна пријателе умреа мои блиски. А тие што ги убија ги седнаа во влада. А потоа, потоа дојдоа криминалците и круна на се апашиве. Што сум должна и овие неписмени да ги ранам 10 години.

Последно уредено:
Седи мирен! Од каде пари за деконтаминација на земјата после? Па реклами, кампањи од типот "не фрлајте политичари во земја, отровни се" и сл. Мислете малку што кажувате[emoji2]

Немора деконтаминација, за неколку години кога ќе станам природно ѓубриво ќе може владата да го даде гробот под концесија на некој таму да си посади нешто. Пошо убава почва природно наѓубрена од ѓубре покварено како мене убави плодови раѓа. Немам мозок за да мислам, Владата ми го испра.

ВМРООО ДПМНЕ... ДПМНЕ...ДПМНЕ... ВМРООО ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!!!

ama koj go izrabotil gujo alal da mu e ,na site TV go davaat kako chita ,NEKOJ SHTO MU NAPISHAL,i toa mu napishal mnogu jako ,odvaj da procita ,taman ke zabrza so chitanjeto ,koga op nekoj zbor koj ne go razbral i dorazbral ,pa se poti pusti pastirco ,ama stiska zabi cvrsto i cita ,....pola miljarda e pola miljarda ,nema zaebancija ,mora da gi zdipli ,......a tie pak greovite sednale i go slushaat ..da da vo beli mantili ...more moroni ,docenti ,doktori na nauki ,specijalisti ,subspecijalisti .kako ne vi e sram da sedite i da go slushate ,tolku li nemate dostoinstvo da stanete i da mu plesnete u faca :koj si ti da ni kazuvash shto e zdrava hrana ,na nas, koi cel svoj zivot go posvetivme na naukata i medicinata za podobro zdravje na narodot ....no ne vie si sedite ,i ushte klimate so glava ,kako znak deka shtotuku naucivte deka decata treba da jadat dva grama sol dnevno ,i toa licno naucile od BOSS more hugo BOSS ,eden i edinstven ,od nego naucile ne od celata literatura shto ja procitale ...sramota ,mizerija ...nemam zborovi ....i toa se zacineto so pola milijarda eheeeeeee

Најголемиот вработувач во светот, единствениот двигател на економијата у Македонија мора и да се рекламира, simple as that. Уште малце парите нема да ги збира у шишиња.

Најголемиот вработувач во светот, единствениот двигател на економијата у Македонија мора и да се рекламира, simple as that. Уште малце парите нема да ги збира у шишиња.
Има податоци во Народна Банка на Македонија каде се парите ако некого го интересира.

Тие се на Девствени острови и на Карибите каде излегоа со информација дека Македонија е најголем инвеститор. Многу јака земја сме алал да ни е до каде инвестираме.

Ако некој сака да прочита како иде офшор сметка, каде ги имаме и што е тоа овде појасно објаснето
http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=4236F182561C524EA55A14A6617E4D56

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom