Знаете ли да процените?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто знам, особено кога интересот е взаемен.

Ама не е дека не сум утнала и јас, и тоа не еднаш... Се случило некој да ме „симпатизира“ (Дивне, изразов :pos: ) а да не го сфатам тоа сериозно, па да возвратам на „шегата“ која малце прекасно ќе воочам дека е шега... :uvo: И после да настане крајно непријатна ситуација, која никако нема да заврши добро.

Се немам нешто посрамено, или па излажано дека некој кој не е заинтересиран у мене ме симпатиша, зошто барем тоа е доволно очигледно за да знам да проценам. :)

Кога некој мене ме симпатише, гледам од километри ... Јас некого кога симпатишам, дури и кога се трудам да бидам искулиран и да не се трудам околу личноста, ми викаат дека ептен е приметливо ... веројатно во очи се гледа тоа :D

Можеби грешам во првите проценки ама знам да натерам се да излези на виделина......така да знам да проценам :)

Многупати сум погрешил...малкупати сум погодил...така да не ни гледам веќе така на работите...

Едноставно приметувам, по тие мали работи подвизи итн.. понекогаш ми е доволно само да погледнам во очи и знам што мисли.. дали ме сака или не.. па до сега немам згрешено во проценките.. се надевам нема ни да згрешам.. :helou:

Се приметува по малите ситници точно. Меѓутоа неколкупати се има случено и да погрешам во проценките. Луѓе сме па боже мој сите грешиме, некогаш несвесно посакуваме некои работи да се така како што ние сакаме да бидат.

Најчесто грешам кога мислам дека имам многу "пријатели" а подоцна излегувало дека секој ми копал гроб :) Морам да ги поззз f*ck off :)

Проценувам одма. Живеам со многу луѓе шо прават мучки зад грб, ама не преферирам да бидам блиску до нив. Максимално ги избегнувам...

Во повеќето случаи проценувам и си ќутам.Али ако и јас го симпатизирам е тогаш смешкање, погледи и така натака.Имало и случаеви кога грешка сум проценила но што е тука е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom