Живеам за да...

• Креатор на темата Креатор на темата Nelogichen
  • Време на започнување Време на започнување
Живеам за да видам како Македонија ја растура Грција, за да видам како ФК Вардар освојува Лига На Шампиони, за да го истребам турбо фолкот од балканот.

ziveam za da si gi ostvaram planovite vo zivotot,ziveam za da ja postignam srekjata vo zivotot, ziveam za da bidam so tebe...:back:

- за да уживам во сите убавини на животот ( јадење, пиење, спиење,забавување,секс,едуцирање,самодокажување,редење на успеси...)
- за да оставам некој зад себе ( неколку деца за едно 6-7 години, рано е сега)
- едноставно за да бидам среќна секогаш или скоро секогаш и за да живеам квалитетно
- живеам до оној ден кога ќе направам една ретроспектива и ќе си речам - и да умрам утре ќе умрам како среќен човек што постигнал се што сакал да постигне.

Живеам за да сватам дека е тапа и да си легнам у гроб и да одмара од заморов наречен живот..

За да создавам, да ги правам луѓето што ги сакам среќни, да пишувам, да се смеам и да љубам.
Живеам за да живеам, колку сака нека биде клише!:tv:

Живеам за да бидам успешна ,да го видам светот и за лудо да се заљубам :pos2: :pipi:

Живеам за да направам нешто по кое ќе бидам запаметен и кое најдобро ќе ја одрази мојата личност.

Ако си кукавица,твоето име ќе отиде во заборав.Храбрите запаметени ќе бидат.

Vivo per lei da quando sai, la prima volta l'ho incontrata, non mi ricordo come mai... mi è entrata dentro e c'è restata. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom