Женската потреба за мизерија

• Креатор на темата Креатор на темата Brav
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Жената нема вредност. Како роб на генетиката, биолошки е програмирана да бара добри услови каде би снесла дете, тоа го прават сите животни па и таа. И тоа во основа ја прави суштество кое се храни со ебење и понижување. Респектот спрема неа не и е потребен. Не е нешто кое би можела да го збрца в дунда или пак претопи во нови чевли. Задоволна е кога има кур в уста и ја расфрлаат како партал (емоционално или физички, или и двете).

Нејзината среќа секогаш зависи од таа многу битна доза на мизерија.

Друже на форум не се лечат фрустрации.. али ај. Темава ке ја преместам во Љубов и секс, а таму модераторите нека одлучат дали има елементарни услови за дискусија.

пинг @leandra @King B

Друже на форум не се лечат фрустрации.. али ај. Темава ке ја префрлам во Љубов и секс, а таму модераторите нека одлучат дали има елементарни услови за дискусија.

пинг @leandra @King B

Повеќе одговара во психологија друже, иначе лечење фрустрации ти се женските и машките феминисти чие коментари ги имаш погоре. Темава ја отворив за дискусија и можда сум малку остар, тоа да.

Последно уредено:
Повеќе одговара во психологија друже, иначе лечење фрустрации ти се женските и машките феминисти чие коментари ги имаш погоре. Темава ја отворив за дискусија и можда сум малку остар, тоа да.

Не си остар брат. Ти си ултра алфа мажјакот кој со поглед оплодува.

Ти падна федората.

И мајка ти е жена, сестра ти (доколку имаш)... не знам што си мислат за син им/брат им доколку го знаат твојот „став“ за женскиот пол, но добро...

Ова твоево е само последица на огорченоста и комплексите на кои ти си подложен... ;)

Еј, па овие што му пишуваат „Браво браД поштуем, сеа ќе ти се фрлат и ќе те жигосаат...“ ми се најбоље.
Сеа уште малце, сем практикување на алтернативна медицина, ќе дозволат отварање на легални фирми кои ќе се бават со услужни дејности ко предвидување на иднината, навалете.
Ја ќе отворам тема у која ќе пишам...
„Сите пензионери се ментално хендикепирани и мора да умрат, штета и рак за општеството...“, а вие пишете ми, „Браво браД, сеа ќе ти навалат пензионери и други НОРМАЛНИ луѓе и ќе те жигосаат, ама ако, ја поштуем...“
Еј, ама ќе делиме од заработувачката ако се пробиете на пазарот како видовњаци.

:pos:
Мажот нема вредност. Како роб на генетиката биолошки е програмиран да бара добри услови каде би створил дете како и сите животни па така и тој. И тоа во основа го прави суштество кое се храни со ебење и понижување. Респектот према него не е потребен. Задоволен е кога има пи*ка во уста и го расфрлаат како партал(емоционално или физички или и двете)

Неговата среќа секогаш зависи од таа многу битна доза на мизерија.

Bewbs_2a6abb_899004.jpg

Последно уредено:
Тебе како дете мајка ти заборавила оти треба да те гушка и да ти пружа љубов. Жал ми е за тебе што си постанал вака мизерен.

И мајка му е жена, и нејзе и требала мизерија во животот. :toe:

И мајка му е жена, и нејзе и требала мизерија во животот. :toe:

Баш така, како што ти треба и тебе. И сега? Завршивме со мене? Имате нешто он топик да понудите? Или сте само жални куропојки? :pusigo: Ако не да почекам уште 2-3 страни да поквичите.

Баш така, како што ти треба и тебе. И сега? Завршивме со мене? Имате нешто он топик да понудите? Или сте само жални куропојки? :pusigo: Ако не да почекам уште 2-3 страни да поквичите.

Што ми го тргна лајкот бе? Се премисли? :D

Немаш тема ти бате, немаш никаков правец за дискусија, затоа што освен навреди за цел женски род друго ништо не даде во воведот.
И имаш многу погрешна перцепција за работите, ТИ си тој што квичи.

И машкото и женското е животно, испадни на улица и ќе сфатиш дека фактички гледаш Animal Planet, каде што женските се борат за мажјаци кои што се борат за територија и други повредни работи за опстанок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom