Forumov poln so lezbejki togash......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гижо напиша:Arvandor напиша:да има многу фактори за тоа пример, се случува тоа да го правам и 7 пати на ден (леле сеа ќе ме смеат) а има денови каде не ни помислувам на тоа. само после ме боли рамо хахаха и лево и десно :roll: :roll: :roll:
а зглобот не те болипомина времето кога го онадев по повеќе пати, ама 7 пати :shock: тоа за мене е сајнс фикшн :lol: :lol:
_ZlObNiCa напиша:Forumov poln so lezbejki togash......
Ти да не имаш multiple personality disorder, па да се рачуваш за повеќе? :lol:_ZlObNiCa напиша:Forumov poln so lezbejki togash......
epa znaci deka pogolemiot del od zenite po taa logika imaat homosexualni nagoni.....
Forumov poln so lezbejki togash......
Никола напиша:Вистинските лезбејки се жени кои биле или злоставувани во младоста или пак не успеале да привлечат некое машко, па во потрага по блискост, го одбрале тој пат.
нивен проблем. Но, немојте да ги малтретирате нормалните луѓе со тие работи. Грозно е и непријатно.
nikola aj procitaj gi prethodnite nekolku stranici od topicov i ke ti stane jasno, bidejki jas zborev za devojkite na forumov a nekolku od niv dadoa slicno mislenje kako moeto, znaci generaliziram samo vo odnos na forumov a ne generalno za site zeni...
Чекај.. ти озбилен си за ова што го напиша тука????
Никола напиша:Чекај.. ти озбилен си за ова што го напиша тука????
Пааа, нужна е некоја дефиниција. ти како би го објаснила тоа?
Има многу докази кои одат во прилог на тоа што го кажав. Поголемиот дел од хомосексуалците биле злоставувани во младоста, дали од роднини, дали од учители или пријатели.
Девојкава вика дека кога мастурбира мисли на жени, дека ја палат жени - а не е лезбејка.
Е што си? Бисексуалка?
... цепки сте еј