Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како Дарамраџ од Бандини ви треба маж, со мустаќ да се знае кој е маж во куќа :pos:

Он топик: Не сакам женски со брк (не е шала има и такви :))

Сега ќе пуштам брк и брада како Запа. Ако има заинтересирани жени обратете се на ПП по два-три месеци да ви пуштам линк за фејсбук дејтинг.

Сакам со брада али така малце, а не ко Онур у денешно време :-)

Брк no way! А за брадичка зависи, на некој му стои на некој нее.[секако да не се претера]:icon_bigg

Абе како Дарамраџ од Бандини ви треба маж, со мустаќ да се знае кој е маж во куќа :pos:

Он топик: Не сакам женски со брк (не е шала има и такви :))

ама зема пример за брк :pos2:
може како Огус од лисјата, ако му стои брк како на Огус зошто да не

ама зема пример за брк :pos2:
може како Огус од лисјата, ако му стои брк како на Огус зошто да не

Па тоа е типичен јас го викам селски брк :)

А овој од лисјата ако е оној со кафеавиот брк како Гоце Делчев, не би рекол дека му стои, ама сепак штом тебе ти фаќа око :)

Ако најдам некој ваков, со ваков брк, не го пуштам па што сака нека е! А ако он мене ме остави, ќе му бидам stalker до крајот на животот. :vozbud: :icon_cool

Freddie_Mercury_Mr._Bad_Guy.jpg

Чувам брада, кога ќе порасне многу, ја стрижам, дека ми пречи.

Е ај сега жени, ваше е.:pos:

Сакаат со брада, од искуство ви кажувам...почна далечната 1997...

Не бе. Том Селек е "брк кој хода". Е тоа е брк а не другово шо го кажуваат...

tom-selleck.jpg

Ако сакате што преферирате..густ брк џоа Јонче, бог да го прости, +брада или онака тенко трчи-трчи влакно ко Тоше?
Пријатно ли ви е да се бакнувате со машко со брада?

п.с за да бидам фер кон сите ќе го проширам прашањето..
Мажи дали сакате жени со влакнести фацијални атрибути?

Па да , може нешто ко у стилот на Гоце Делчев ,таман гордост ќе ми биде да имам чувство дека се бакнувам со револуционер.

Ок, без зезање, но преферирам мазно и меко лице , бидејќи дефинитивно ме боцка и гребе при бакнување.

Па да , може нешто ко у стилот на Гоце Делчев ,таман гордост ќе ми биде да имам чувство дека се бакнувам со револуционер.

Ок, без зезање, но преферирам мазно и меко лице , бидејќи дефинитивно ме боцка и гребе при бакнување.
Ќе се избричиме ние само ти кажи.

Ако најдам некој ваков, со ваков брк, не го пуштам па што сака нека е! А ако он мене ме остави, ќе му бидам stalker до крајот на животот. :vozbud: :icon_cool

Freddie_Mercury_Mr._Bad_Guy.jpg

Не глеадам никаква тешкотија во то да најдиш ваков маж :). Секој трет има(ме) вакви мустаќи :):):)

Mоже нешто во овој стил а само мустаќи не ми се допаѓа.

s154088784.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom