Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не сакам да ме боцка:helou:

Не само што сакам, туку обожавам брада. Ама ептен. Мустаќи - не, благодарам, ама брада - :pipi:.

Мераци, многу ми е попривлечно машко со брада (добро, сега не во екстремни граници.:icon_lol:) отколку бејбифејс машки. Ич не сакам бејбифејс.:ne:

Хм,зависи од човекот но сакам и по малку брада да :) А мустаќи само во екстреми случаи,т.е. бидејќи Гоце Делчев си го имам на постер како мој идеален маж,па ако се најде некој таков нема да го отфрлам нормално.
Се до тогаш,или густа брада или мазно лице,измеѓу не сакам,како трева во март сте тогаш :)

Мустаќи воопшто не сакам, па и брада не ми це допаѓа многу, многу но ако веќе дечкото носи брада сакам кога е уредна.

Moze da imam onaka malce izrasnato i so malce brkcinja ama epten malce brkcinja.

ne sakam ni so brada ni so mustaki tie detali go pravat covekot po star dobro na nekoi im stoi brada no na nekoi ne:toe:

Мустаќи не ама малу брадичка, оформена не е на одмет, нормално не зборвам за моја возраст (15).Ама ко шо реков да е оформена и убо да ја негувет не некој ич не им е битно каква е и дали е за бричење и ко ке се позз со некој таков, ко со кактус да сум се поздравила.

Mustaki ne ama ubavo oformena bradicka zasto da ne, ne mi preci. A ima maski na koi sto mnogu ubavo im stoi.

ne sakam ni so brada ni so mustaki tie detali go pravat covekot po star dobro na nekoi im stoi brada no na nekoi ne:toe:

Epa da na nekoi im stoi.Jas mislam deka mi stoi :D. Zatoa sakam taka mala bradicka ona kolku da bocka i od daleku da se poznava deka imam :D. i brkcinja ona eeeeeeeepten malce :).

Ama mnogu se nerviram po 3-4 dena me cesa bradata i moram da ja bricam breee :icon_lol:

Pa bas simbol za maskost e brada,a i plus koja devojka ne bi sakala da ja c'ckas tamu dole so bradiceto.Up,down,up,down,left right...i taka nesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom