Желба за навредување и понижување

• Креатор на темата Креатор на темата katinakatalina
  • Време на започнување Време на започнување
Бранот на амерички филмови...
Така е!
Знаев дека вистинскиот виновник за состојбава е тука негде, само не сум толку опитен да го препознам. Фала ти што ни посочи! (y)
Исто така и ти многу убаво НИ посочуваш дека сакаш да се рчкаш со @bijons :)
а ваму па прикаски и гачки од друга страна мавта:facepalm:
Од умот не ја извади..ете некое ново сознаие од тебе а тоа е дека некогаш човек може да навредува и поради заљубеност(а истата е невозвратена) во некој виртуелен лик:D

Бранот на амерички филмови...
Така е!
Знаев дека вистинскиот виновник за состојбава е тука негде, само не сум толку опитен да го препознам. Фала ти што ни посочи! (y)
уффф, центарот за сексуална ориентираност изгледа се поправи во вистински правец т.е. се насочи повторно кон мене, благодарам на вниманието, инаку ќе ти кажам и друго што е превземено негативно (во светот па и кај нас) од америчките затвори ама не можам тука оти не е тема :neetaka:

...ете го и правиот смисол на философијата...барем на секунда да го сврти човек вниманието на себе и да се прикаже себеси како нешто повеќе или нешто помалце...или нешто како ништо..? :)

,,,malechkiot atom na produvanata forumska vojska nesvesno se ispoveduvaat napađajki go zdravorazumskoto razmisluvanje na chlenovi shto ne se po nivni terk ,,,vo nivnata složenost strav slabost i nivnata hrabrost so nivnite alatki za zaplashuvanje kako opomeniisprateni do neistomislenicite i navreduvajki bez da se razmisli za napishanite postovi,,tie se simbol na tragedijata na chuvstvitelni intelektualci koi spopadnale vo racete na sopstveniot mrak navreduvajki i plikajki po site za koi e ocigledno deka se nad nivnoto intelektualno i mentalno nivo,,,

,,,zatoa pred da ja napadnete @bijons petpati merete pa samo ednash napishete,,,
,,,ne samo neboto tuku i forumskite frustracii i gluposti nemaat kraj,,,

Има што им е забавно да се караат,да вреѓаат а некој што сака да е навредуван нема таков

Јас сум таков. Сакам и да одам по клубови кај што луѓе мочкаат еден врз друг.

Имам голема желба да навредувам луѓе што се прават важни и што вреѓаат, некој тешки сељаци па ептен ми се смешни кога се прават "граѓани" биле они дека живееле во Скопје, а од селата се дојдени, ширум мк, каков однос да имам спрема личности што сакаат да се занесуваат и прават дека постигнале нешто пошо ете завршиле факултет и некој си инспекторчиња станале, а сега искрено професијата инспектор ми е тотално "циганска професија", затоа што сите цигани без навреда, станаа инспектори. Полни се институцииве со такви.

Најлошо е: "Kад се опинок покондури"

"Човекот можеш да го извадиш од селото, но селото од човекот - Никогаш!"

Не дека имам нешто против оние селани што се чесни и си ја работат својата работа, но имам против оние селани што дошле во Скопје и се прават некој големци, а се тешка малограѓанштина, простачана, и неписмена багра, што не знае една реченица да склопи, ама ете Татенце испродал таму 2 хектара ниви да го школува тука и сега глуми натурализирано Скопјанчиште.

Последно уредено:
Имам голема желба да навредувам луѓе што се прават важни и што вреѓаат, некој тешки сељаци па ептен ми се смешни кога се прават "граѓани" биле они дека живееле во Скопје, а од селата се дојдени, ширум мк, каков однос да имам спрема личности што сакаат да се занесуваат и прават дека постигнале нешто пошо ете завршиле факултет и некој си инспекторчиња станале, а сега искрено професијата инспектор ми е тотално "циганска професија", затоа што сите цигани без навреда, станаа инспектори. Полни се институцииве со такви.

Најлошо е: "Kад се опинок покондури"

"Човекот можеш да го извадиш од селото, но селото од човекот - Никогаш!"

Не дека имам нешто против оние селани што се чесни и си ја работат својата работа, но имам против оние селани што дошле во Скопје и се прават некој големци, а се тешка малограѓанштина, простачана, и неписмена багра, што не знае една реченица да склопи, ама ете Татенце испродал таму 2 хектара ниви да го школува тука и сега глуми натурализирано Скопјанчиште.
Некои инспектори те имаат реметено....ајде кажи ја случката, поинтересно ќе биде, вака е досадно да се генерализира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom