Zemzela ќе пее

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Вака моето школо по италијански секоја година организира нешто како натпревар во пеење...оваа година ќе пееме во Клубот Картел на 3 декември така да сите мои обожаватели :pos2: пријатели и познаници ги поканувам да дојдат на журката...ќе се пее значи на италијански,шпански,грчки,француски,англиски....
...лани како победници влегуваме така да секоја поддршка од трибините ќе ми биде добредојдена за одбрана на тронот :pos:...ве очекувам да се журкаме заедно :je:

Земзела јас ќе дојдам и тоа со транспарентни трансапренти....:)

Само немој како лани да се фрлиш у публика од бина (да поседуваме и видео запис од таа случка).

Aјм каминг ту:vozbud:Јас сум твоја најголема обожавателка...ова,пријателка де:icon_lol:Се гледаме:helou:

Zemzelcoooooooo. Lani bese odlicen. Imase dobar nastap. Pa ke vidime ovaa godina kako ke bide.

Ќе ја пее чоп суи од соад и затоа мора да идеме да го гледаме:vozbud:

Може од Цеца, ама на шпански:pos: а инаку зашто да не, гледам лани ептен било интересно:je: еве имаш морална подршка од мене:pipi:

Ах ништо .. да беше нешто од Цеца ке дојдев :pos:
Види со земчо никогаш не се знае.:zver: може и накај цецијанштво да забега. Значи нека не ви умира надеШта.:pos2:

Како тоа не е интересно .. а ако отидам таму и ако ми запее миле китиЧ .. шо треба да праам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom