ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај тебе дома ставрогин

Зошто побогу? Едно не сум тој што мислиш, друго каква причина има да одговориш на овој начин? Те прашав само за да знам колку си бил одалечен од епицентарот.

Зошто сте бе луѓе нон стоп надркани?

Ti ako ne znaes, jas pak ic. Ako vekje treba da spekuliram togas bi rekol deka se pocustvuva zasegnat valjda , ete neznam :toe: .
Знаеш ти многу убаво ама така ти чини. ;)
Како и да е,не се симнувам на твое ниво и цел град да омаловажувам и вреѓам ради неколку битолски гревови кои ни ги потапанија мадињата со земјотресов вчерашен.
Што тука,што на социјалниве мрежи.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Зошто сте бе луѓе нон стоп надркани?
Извињавам се ама секој пат кога се појавува нов член кој
-има тежок став и тешки проблеми
-ги ЗНАЕ членовите на форумот
-се однесува како да е дома
-има онеспособено гледање на профил
-иде една тема
...идам рипорт и следи бен. Оти типот прави триста профили.
Ако го видиш ќе ЗНАЕШ кој е. Не одма, ама ќе сврзеш 2 со 2 .
Ништо лично. Затоа...пројди тука месец 2 и не биди SUS...

Знаеш ти многу убаво ама така ти чини. ;)
Како и да е,не се симнувам на твое ниво и цел град да омаловажувам и вреѓам ради неколку битолски гревови кои ни ги потапанија мадињата со земјотресов вчерашен.
Што тука,што на социјалниве мрежи.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Niti znam, niti nesto posebno me zainteresira ili zabole iskreno :toe: .

Niti znam, niti nesto posebno me zainteresira ili zabole iskreno :toe: .
Така де.
Крив е оној што уопште дозволил и не санкционирал таков опинчарски пост.
Ти си бил подрум и незнаеш :toe:

Така де.
Крив е оној што уопште дозволил и не санкционирал таков опинчарски пост.
Ти си бил подрум и незнаеш :toe:
Sto toa, deka ste picici koi se pritresvate na skoro se, kako na primer zemjotres od 2 stepeni koj aparatite edvaj go registriraat i 2 mm sneg na trotoarot koj za vas ocigledno e zivotozagrozuvacki.
Ete najavija sneg denojve, ke imate prilika da se isplacite, ne se sekiraj.

Извињавам се ама секој пат кога се појавува нов член кој
-има тежок став и тешки проблеми
-ги ЗНАЕ членовите на форумот
-се однесува како да е дома
-има онеспособено гледање на профил
-иде една тема
...идам рипорт и следи бен. Оти типот прави триста профили.
Ако го видиш ќе ЗНАЕШ кој е. Не одма, ама ќе сврзеш 2 со 2 .
Ништо лично. Затоа...пројди тука месец 2 и не биди SUS...

Така е, повеќето нови профили се дупли профили, ама не е секој дупли профил Ставрогин. Нема врска, имај убава вечер.

Така е, повеќето нови профили се дупли профили, ама не е секој дупли профил Ставрогин. Нема врска, имај убава вечер.

овој ти е тој финиот профил? Пошо преку друиот пцуеш само. Дали се работи за двојна личност, не ми е јасна работава.

не се расправам, ти се расправаш со нас овде преку сто профили.

Каде јас со тебе се расправам? Еднаш сум те цитирал во животот, не кажав ништо навредливо, не знам што подразбираш под расправање. Ако кажеш нешто со што јас не се слагам, можам да ти кажам дека не се слагам, затоа служи форумот. Ај да не ја тупиме овде, темата е ЗЕМЈОТРЕС.

Последно уредено:
Ако видеото е стварно од Лерин, значи 10 секунди како ништо дрмаше.
А и моја претпоставка е така, станав, отидов се стрчав накај дневна, па по децата во спалната, и уште неколку секунди дрмаше

Јас од видеово единствена лекција што ја извлеков е строго забрането купување на аквариум за дома.

При секој појак земјотрес чекам - и како да сакам - да ми се сруши зградата. Одам под касата од вратата и си чекам. Кузнај дали ќе дочекам. Имам и свирче на клучојте, да свирам ако сум затрупан.

Пак рокна пред 35 минути во близина на грчка граница, гнасен звук одма срипав упм ,ама краток беше две три секунди негде.Screenshot_2022-01-11-02-28-36-320_com.android.chrome.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom