ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
сега не си интересен,поправи се ..ете уште еден лајк за да те бодрам
Мислиш дека успешно го избегнуваш одговорот на прашањето, ама се лажеш.

Експерт си или премногу глуп чим предвидуваш нешто за што немаш појма ?

Мислиш дека успешно го избегнуваш одговорот на прашањето, ама се лажеш.

Експерт си или премногу глуп чим предвидуваш нешто за што немаш појма ?
ти само терај,може и до утре сабајле...некои разбираат од прва,некои после неколку размени на зборови а некои никогаш..
сега си интересен

ти само терај,може и до утре сабајле...некои разбираат од прва,некои после неколку размени на зборови а некои никогаш..
сега си интересен
Да пример еве ја со прости зборови те прашувам едноставно прашање, а ти 2 живота да го думаш пак нема да го сфатиш...

Ама јбг, не идат и вокабулар и мозок...
Еве ја вокабуларот го неам, ама мозокот го иам.
Ти обратно, мозокот го немаш, ама со вокабуларот си на завидно ниво.

Еби му мајката, живот...

Да пример еве ја со прости зборови те прашувам едноставно прашање, а ти 2 живота да го думаш пак нема да го сфатиш...

Ама јбг, не идат и вокабулар и мозок...
Еве ја вокабуларот го неам, ама мозокот го иам.
Ти обратно, мозокот го немаш, ама со вокабуларот си на завидно ниво.

Еби му мајката, живот...
тука ли си?
без грижа,интернетот е чудна и умствена работа за оние што имаат ум а не мозок и го користат умот за секакви потреби кои им требаат од интернет.Сите луѓе се раѓаат со мозок ама во понатамошниот тек на животот прашање е дали ќе има и ум.Ги правиш ли овие разлики..ете ти си имал мозок,а ум имаш ли.Еве уште малку да ти дообјаснам мозокот е орган а умот е памет.Сега ти текна ли?Ме разбираш или ќе се правиш мозочен:pos:.

тука ли си?
без грижа,интернетот е чудна и умствена работа за оние што имаат ум а не мозок и го користат умот за секакви потреби кои им требаат од интернет.Сите луѓе се раѓаат со мозок ама во понатамошниот тек на животот прашање е дали ќе има и ум.Ги правиш ли овие разлики..ете ти си имал мозок,а ум имаш ли.Еве уште малку да ти дообјаснам мозокот е орган а умот е памет.Сега ти текна ли?Ме разбираш или ќе се правиш мозочен:pos:.
Ја имам се што ми треба за секојдневно нормално да функционирам.

Ти имаш нешто друго паметно у животот што праиш или ќе продолжиш да ме напињаш ?

Земјотрес со јачина 3.6 (според првичните информации), пред 20тина минути 8 km северо-западно од Ресен, се почувствува во Охрид.........

Ова 3,9 или 4,1, е прилично високо.
Ме чуди како никој од форумџиите кои се од тие села таму не пишал уште ништо за земјотресов.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ова 3,9 или 4,1, е прилично високо.
Ме чуди како никој од форумџиите кои се од тие села таму не пишал уште ништо за земјотресов.

зошто не сите се пички како скопјаниве ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom