Зелен подиум, Open air festival @ Стадион AРM - 13.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата -Trance-HCI
  • Време на започнување Време на започнување
kako i da e samo opushteno a da i denes slushajte na psychedelic frequencies na 103ka od 00h malce ubavo tranche... dosta slushate gluposti! :helou:

003.gif
И поздрав до браќата од НЛ

kako i da e samo opushteno a da i denes slushajte na psychedelic frequencies na 103ka od 00h malce ubavo tranche... dosta slushate gluposti! :helou:[/quote]
закон е емисијава не ја пропуштам секоја среда си слушам и си уживам

xaxaxaxa ... xixixi... xuxuxu... smeshen si! :tapp:

kako i da e samo opushteno a da i denes slushajte na psychedelic frequencies na 103ka od 00h malce ubavo tranche... dosta slushate gluposti! :helou:
љољ бе хахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахаха, не ме свати али нема везе :tapp:

Еј јако беше, се на се едно 10 души ја водевме, кој преку мсн кој во студио :icon_lol:

љољ бе хахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахаха, не ме свати али нема везе :tapp:

:kesa::back::smir:

Еј јако беше, се на се едно 10 души ја водевме, кој преку мсн кој во студио :icon_lol:

malce zabegavte so nepotrebni raboti kako za religijata...pomalce zborenje poveke muzika (moe mislenje) a da i sto pati go prashavte Vishudha od kaj inspiracija koj mu dal inspiracija od kaj crpi inspiracija...a da i streaming e mnogu losh krchi u veliko na sekoja traka...videte sho e rabota so toa isto...
inache dobra muzichka se slushashe samo pomalce seir dechki :):)
boom

:aplauz:

Јбг заебан е стримингот, дури и јас кога бев гостин беше лошо :icon_lol: на кик и бас растура, со оглед дека се оправа на некое време, па пак се сјебува, тапа е!
Него, муабетите идат фристајл, што ти дојде тоа, сепак е опуштена емисија и се збори за се...а Флеш (главната водиља) му текнува ново прашање (веќе поставено) на секои 5 минути :icon_lol: топ се момците како и да е, добро е што започнаа револуција вака или така!
Следеча пак ќе мрчиме...сите масовно :wink:

btw сори за офф!

Море офф-ови :)
Отворете си тема за радио-емисијата во Музика, па таму муабети за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom