Зависен сум од....

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Мсн, Кајгана, Hattrick.org, ФИФА 08, фудбал, музика и похован кашкавал.

Ima nekolku raboti.Kafe,internet,filmcinja,setkanje,ali definitivno na prvo mesto se cigarite.Nema nisto podobro od dobro kafe i cigarce

Па....зависен сум од музика,а пушењето марихуана не го сметам за завист затоа што е веќе општоприфатено и докажано дека марихуаната може да се откаже без кризи или некакви последици...едноставно треба само да дојде моментот кога ќе заклучите дека веќе не ви е потребна....ама не веруам дека некогаш ќе заклучам дека не ми е потребна...:pos2:

Зависен сум од музика,добра скара но најповеќе од фудбал,Манчестер Јунајтед го обожавам.Кога играат и кога треба да победат како и јас да сум засегнат од тоа.како да треба да победат за мене да не ми се случи нешто(во таа смисла).
Но подобро е да си зависен од фудбал одколку од пушење,пиење,коцка и др.

Зависен сум од интернет , од форумов
зависен сум од пиење млеко.. дома ми го забрануваат веќе
зависен сум од шмркање со носот

Па....зависен сум од музика,а пушењето марихуана не го сметам за завист затоа што е веќе општоприфатено и докажано дека марихуаната може да се откаже без кризи или некакви последици...едноставно треба само да дојде моментот кога ќе заклучите дека веќе не ви е потребна....ама не веруам дека некогаш ќе заклучам дека не ми е потребна...:pos2:

??? шо сакаш да кажиш?

1. fast food
2 (msn, forum itn. .) t.e internet
3. музика. ..нонстоп винампот врти
4. .. ..

зависна сум од музика цигари и телефон

Lele ej dobra tema. Ama i ja ke ti se pridruzam. Stvarno sum zavisna od 4okolada. Belo,mle4no,snikers,sra4etela,so jagodi,lesnici,bademi,mmmmmm......eve i vo momentov si jadamEdnostavno ne mozam ne mozam bez moeto edinstveno omileno 4OKOLADOOOOOOOOO.:vozbud:

Од компјутерот, од кладилници, од телефонот, од фудбал, од брза храна, и од многу други работи.

Интернет, писи, мобилен, цигари, чоколадо, фм2008, пес 2008, кафе, .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom