Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Epa ajde da vidime sega [emoji16]

a9ce64575ff765346654edc41150f798.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Искуства со microworkers?
Пред “100 години“ работев таму, како тинејџер.
Во тоа време имаше доста таскови, и мислам дека ги вадев парите преку Скрил.
Месечно се собираше нешто ситно, но незначително.

Nowadays не сум сигурен дали платформата уште функционира.
Последен пат коа се пуштив пред некоја година - едвај и да имаше некој таск да правење.

Пред “100 години“ работев таму, како тинејџер.
Во тоа време имаше доста таскови, и мислам дека ги вадев парите преку Скрил.
Месечно се собираше нешто ситно, но незначително.

Nowadays не сум сигурен дали платформата уште функционира.
Последен пат коа се пуштив пред некоја година - едвај и да имаше некој таск да правење.
Има и сега. Баш се логирав да проверам - „415 jobs available to you“. Само ситна пара и работа што се повторува.
Автоматски споено мислење:

Океј страна се, малку пари се вадат, ама легитимни се, исплаќаат.

Фала ви дечки. Да и јас ја пробав порано ама мислев дека е превара.. па сега гледам 135 џобс кај мене и еден долар направено

Јас сум заборавил дека постои оваа страна баш сега се логирав да се потсетам како беше, и гледам дека уште солидно си работи има доста активни задачи.

Добра страничка исплаќаат 100%, само што сумата е мала.

Инаку ова се моите почетоци на интернет заработка :) Untitled.jpg

Untitled2.jpg

Здраво друштво, сакам да почнам нешто корисно и со некоја симболична заработка со работа на нет. Предлог нешто? Ми треба нешто проверено и да не е кликање на реклами и собирање на броеви, било какво искуство е добредојдено. :)

Здраво друштво, сакам да почнам нешто корисно и со некоја симболична заработка со работа на нет. Предлог нешто? Ми треба нешто проверено и да не е кликање на реклами и собирање на броеви, било какво искуство е добредојдено. :)
Според мене пробај со freelance (fivver, upwork итн), понуди некоја услуга во што си добар и што би можел да понудиш на пазарот. Во последно време и со онлајн часови можеш да заработиш...Се друго мислам е залудно...
Поздрав

Колку се чека да стасаат парите од миро воркерс на скрил и дали има врска што не направив прво депосит на скрил?

Абе интернет бизниси, шо прајте у време кога доларов е послаб, а? Чекате да се качи или ги праќате и у такво стање кога е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom