Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Идејата не вреди ништо ако не се реализира.Здраво на сите .. вака, имам многу добра идеја за сајт околу една тема, меѓутоа како јас би имала ќар од сето тоа? Како да почнам? Ми треба малку помош од поупатените..извинете ако е малку глупаво прашањето, ама тука секогаш членовите ми помагале околу секое прашање, па се надевам и сега..поздрав и убав ден на сите.
Ne si probal a zboris.od 2008godina e stranava i uste si funkcioniraZiva prevara e ne vredi veruvaj.
Ne si probal a zboris.od 2008godina e stranava i uste si funkcionira
како се заработува од банери, дали е вистина дека треба да имаш регистрирана фирма?
за вебсајт зборувам
супер, фала, е сега за поупатените, како најдувате банери...извинете ако ми е глупаво прашањето, ама имам вебсајт сакам да почнам и да заработувам од него[DOUBLEPOST=1518736467][/DOUBLEPOST]ne e vistina
и мене исто ме интересира...знам дека треба да вложиш во платформава околу 30$ па нагоре, ама после тоа што и како се вадат парите, бтц во случајов...ајде ако има некој да помогне па ќе се зачлениме преку негов реферал линкНекој искуства со jolly5pro?