Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
dobar e zlatnio.. ima 368.. i da gi pretvore drugite eventualno posle 60 dena od bapovi u akcii - neka ima preku sila 600-800 akcii :D i ja te kje mu dadam 200 od merak.. neka ima iljadarka.. bar da moze SHCP da pristape :D

so 1k akcii drugar kje dobivas:
0.0001$ * 1000 akcii = 0.10$ ...

ne mi e celta da se qrcam.. tuku samo da ti go dolovam momento so akcii, dividendi i slicno.

pozz

Нека паѓаат само акциите ;) Не мислев буквално да живеам од PV, thank God не сум до толку летнат. А исто и не планирам за два месеци да праам 100 долари на ден.

Супер што си извадил прилично дебела пара, баш ми е мило најсериозно (без цинизам). Ама пријател, еден совет од мене, најдобронамерен и без лутиш. Дај вовед, не 2 слики еве извадив пари приклучете се и толку. Едноставно грдо изгледа, како темпларот со неговите 170 долара за еден ден извадени, никаков вовед ни објаснување. Некој ќе помисли повеќе за фалба си тука него да навлечеш реферали :)
Еве јас сум заинтересиран, дај ми подетален опис од-до што се прави, како се заработува , бара ли влог или може и без влог, колку време би ти требало со влог да ги дуплираш парите, колку време без влог би ти требало да направиш колку толку пара за да се надградиш или евентуално искешираш нешто што би бил задоволен, од процесори кои ги има сајтот, колку е сигурен, колку време постои ...
Многу прашања а 0 одговори имам и јас и многу членови како мене...
Пиши , отвори се што си се стегнал :D

Mene me zaebava adblokerot na chrome i ja bataliv stranata a predhodno klikav od
mozillata.

Нека паѓаат само акциите ;) Не мислев буквално да живеам од PV, thank God не сум до толку летнат. А исто и не планирам за два месеци да праам 100 долари на ден.
A znaes deka ima ludje sto se zbogatija od PV ???[DOUBLEPOST=1429472476][/DOUBLEPOST]
Супер што си извадил прилично дебела пара, баш ми е мило најсериозно (без цинизам). Ама пријател, еден совет од мене, најдобронамерен и без лутиш. Дај вовед, не 2 слики еве извадив пари приклучете се и толку. Едноставно грдо изгледа, како темпларот со неговите 170 долара за еден ден извадени, никаков вовед ни објаснување. Некој ќе помисли повеќе за фалба си тука него да навлечеш реферали :)
Еве јас сум заинтересиран, дај ми подетален опис од-до што се прави, како се заработува , бара ли влог или може и без влог, колку време би ти требало со влог да ги дуплираш парите, колку време без влог би ти требало да направиш колку толку пара за да се надградиш или евентуално искешираш нешто што би бил задоволен, од процесори кои ги има сајтот, колку е сигурен, колку време постои ...
Многу прашања а 0 одговори имам и јас и многу членови како мене...
Пиши , отвори се што си се стегнал :D
Profitforest sega bara i verifikacija na IP adresata, barem taka kazaa na fb.. odamne ne go rabotam, kocat reklamite kako sanka na udolnica:)
A kazi i kolku si vlozil dosega i taka toa:)[DOUBLEPOST=1429486784][/DOUBLEPOST]Ima i legalni strani za investiranje, ne se site kako boomadz i profitautomatik..da ni odnesat parite pa z apar dena da rikne stranata, toa se cycleri koi sekoj moze da gi napravi i da ispari vo vreme-prostorot..znaci ima sosema legalni svetski brendovi za investiranje ..ovaa sto sakam da ja spodelam so vas, vrti milioni na svetskite berzi i ni dava moznost za sigurna zarabotka i na nas, obicnite smrtnici i siromastija :) 610x91.jpeg

https://creatinv.com/?ref=Aleks1
Kamatite se zgolemuvaat pravoproporcionalno vo odnos na vremeto i se fenomenalni a sute povece sto kompanijata nasite incvesticii gi vrti povekekratno i ostanuva i na nas da nu ispalti a i za niv d si kupat kuca na Maldivi ili nekoe Ferari ili Porshe i sl. Vlogot e 10 $ minimum o moze da se oroci an 1,2,3 ...denovi ili nekolku nedeli ..ima dokazi za isplata i od ludje od bivsite yu prostori:)

Последно уредено:
e dobro de kazete kade i kako se zarabotuva do 100$ od strana bez razlika dali treba da se vlozi ili ne, ama stranata da e sigurna i da isplaka. Ako ima nekoj tolku sto e siguren ke go zamolam da me pobara preku poraka

Clixsense batka ako razbiras angliski bez problem ke si gi resavas taskovite
e sega od pocetokot e tesko ne vikam deka ne e ama koga ke trgne trgnato e.
Za 5 dena 10.49 samo od taskovi.

stiskaj f5 na sekoja minuta ke se pojavi nekoj ne beri gajle gledaj da dignes level kolku procenti
imas na uspesnost.

A znaes deka ima ludje sto se zbogatija od PV ???[DOUBLEPOST=1429472476][/DOUBLEPOST]
Profitforest sega bara i verifikacija na IP adresata, barem taka kazaa na fb.. odamne ne go rabotam, kocat reklamite kako sanka na udolnica:)
A kazi i kolku si vlozil dosega i taka toa:)[DOUBLEPOST=1429486784][/DOUBLEPOST]Ima i legalni strani za investiranje, ne se site kako boomadz i profitautomatik..da ni odnesat parite pa z apar dena da rikne stranata, toa se cycleri koi sekoj moze da gi napravi i da ispari vo vreme-prostorot..znaci ima sosema legalni svetski brendovi za investiranje ..ovaa sto sakam da ja spodelam so vas, vrti milioni na svetskite berzi i ni dava moznost za sigurna zarabotka i na nas, obicnite smrtnici i siromastija :) Прегледај го приврзокот 119585

Kamatite se zgolemuvaat pravoproporcionalno vo odnos na vremeto i se fenomenalni a sute povece sto kompanijata nasite incvesticii gi vrti povekekratno i ostanuva i na nas da nu ispalti a i za niv d si kupat kuca na Maldivi ili nekoe Ferari ili Porshe i sl. Vlogot e 10 $ minimum o moze da se oroci an 1,2,3 ...denovi ili nekolku nedeli ..ima dokazi za isplata i od ludje od bivsite yu prostori:)
1000$.jpeg 11174606_824024911023302_2094559417742853201_o.jpg[DOUBLEPOST=1429566599][/DOUBLEPOST]
BAr funkcioniraat veke po 8 godini i dvete za razlika od novive sto neznaes koga ke padnat ;)
ZA 8 godini na niv ke zem,es taman ko za 1 mesec na , novite,//zavisi samo na koj novi...:)NA nekoi ic nema da zemes a na nekoi ko za 8 god na niv:)[DOUBLEPOST=1429566663][/DOUBLEPOST]
A kazi i kolku si vlozil dosega i taka toa:)[DOUBLEPOST=1429486784][/DOUBLEPOST]Ima i legalni strani za investiranje, ne se site kako boomadz i profitautomatik..da ni odnesat parite pa z apar dena da rikne stranata, toa se cycleri koi sekoj moze da gi napravi i da ispari vo vreme-prostorot..znaci ima sosema legalni svetski brendovi za investiranje ..ovaa sto sakam da ja spodelam so vas, vrti milioni na svetskite berzi i ni dava moznost za sigurna zarabotka i na nas, obicnite smrtnici i siromastija :) Прегледај го приврзокот 119585

ZA 18 dena ke vi kazam kolku sum zemal od mojata investicija od 30 $ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom