Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
не бе каква сметка на англиски, за верификација ти е потребно прво да ставеш бар 1$ на акаунто (пример withdraw од некој сајт, некој да ти прате преку money transfer, или да направеш ти deposit funds) и после ти ја дава опцијата за верифицирање.
ставаш предна задна страна од лична карта/пасош whatever и за брзо време ти ја верифицират.

и да, имам ја картичката веќе година и нешто.

This is an automated email, please do not reply
logo.png

bar.png

Dear ...........
You've got cash!

Traffic Monsoon (payza@trafficmonsoon.com) just sent you money through Payza.

Payment Details
  • Date: March 17, 2015 6:04:25 PM
  • Amount Sent: $2.04 USD
  • Sender Name: Traffic Monsoon
  • Sender Email: payza@trafficmonsoon.com
  • Reference Number:
  • Message: Withdrawal Request from Traffic Monsoon for member ID
View the details of this transaction by logging into your Payza account.

Thanks for choosing Payza,
Team Payza

Исплата во секунда!
https://trafficmonsoon.com/?ref=novclen

Во мноштвото revenue sharing страни,денес стартува уште една
http://www.passiveincomeaday.biz/?spidermix38
На кратко,минимум акција - 5$ ,враќа 7.5$
Минимум за кеширање - 10$
Процесори со кои работи - SolidTrustPay, Payza & PerfectMoney

Ova nikoj ne plaka ni mousebux ni oxybux a i buxberry ,1 nedela cekam isplata i nema nisto,pending.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Denes tocno na pladne pocna ,kako sto go najavuvaa, naslednikot na PV..skoro ist princip na rabota ama ne e taka spor i zdodeven so tie captchite kako nego..imam neogicijalni soznanija deka ludjeto vece pocnaa da vlozuvat vo nego taka da site se nadevame deka ke ide i bolje od PV
http://www.advertzer.com/?ref=kralmortal
Banner URL: http://www.advertzer.com/banners/468x60.gif
Raboti so payza, stp, payeer,pmoney,bitcoin i egopay..neteller e na pending, sto znaci deka se ceka odobruvanje, ama ke go bide i nego
ZA vlozen 1 dolar dava 1,54 ASAP..:D

4VXiUGK.png

На сајтов не му се гледа светла иднина, ко DigAdz ќе заврши ако не и дабетер!
Ни Captcha при логирање , ни Captcha при верификување на рекламата
По 3 БП од клик или 36 Б(Поена). Од платежни процесори,
rn8HQED.png

... Па, ќе ја процениме најскоро...

Дали има некој што работи задачи од Crowdflower, ми треба мала помош?

На Whitepins работев околу 60дена и еве веќе недела дена сајтот е преоптеретен и не можеш ништо да кликаш, изгледа толку од него. Не видов ни овдека некој да се пофали.
И јас веќе 10-тина дена неможам да кликам[DOUBLEPOST=1426801586][/DOUBLEPOST]
Whitepins+ некако се опорави од преоптеретеноста на серверот и веќе недела-2 работи без проблем. Јас сум на 88 ден, имам прескокнато и од мое заборавање но и од страна на сајтот некои 10-15дена па ме интересира кога ќе треба да пратам информации за сметка и колку % да ставам. Како се вадат тие сметки(треба ли девизна сметка во банка да отварам) на кои би ми пуштале пари и слично, или тоа скрил, треба ли потоа во Ујп нешто да се поднесува или?
Дали да продолжам да кликам или да оставам.
Мене веќе 2 недели ми е закочен, а на почетокот на април треба да ги извадам првите пари

Последно уредено од модератор:
И мене тоа ме заинтересира од одамна, се вадат ли пари од тоа чудо има ли некој шо работи на тоа?
Како не се вадат, кликбенк e институција споредено со останатото ptc срање шо го постираат на темава.
Ја лично работам со MaxBounty и CJ, али исти курац ти е, афилиејт, само што кликбенк е претежно за онлајн продукти, ebooks, софтвер и сл...

Дали има некој што работи задачи од Crowdflower, ми треба мала помош?

Почнав да работам пред дваесетина дена, уште сум почетник во ова но прашај може ќе можам да ти помогнам:)

Како не се вадат, кликбенк e институција споредено со останатото ptc срање шо го постираат на темава.
Ја лично работам со MaxBounty и CJ, али исти курац ти е, афилиејт, само што кликбенк е претежно за онлајн продукти, ebooks, софтвер и сл...

А чек, МОРА ли реферали да имаш за да напраиш пари или се прават пари и без реферали (нешто налик на LibertaGia)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom