Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
j54qSze.png

Еве кај мене како е.. ако пишува активни реферали 0, не е точно тоа.
BTW. и јас исто толку кликам
.Mora makar 1 dolar da vlozi pa da stane aktiven..:)[DOUBLEPOST=1426457091][/DOUBLEPOST]http://lucrelab.com/?ref=2834
Lucrelab.jpeg

Последно уредено:
Isplakaat li mousebux,oxybux,nekolku dena veke pending na isplata na paypal.Pocnav odamna tamu a ne proveriv kakvi se,ama izgleda isplata tesko????!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Isplakaat li mousebux,oxybux,nekolku dena veke pending na isplata na paypal.Pocnav odamna tamu a ne proveriv kakvi se,ama izgleda isplata tesko????!!!

Oxy ne isplaka od pocetok na mart..:)[DOUBLEPOST=1426457487][/DOUBLEPOST]
.Mora makar 1 dolar da vlozi pa da stane aktiven..:)[DOUBLEPOST=1426457091][/DOUBLEPOST]http://lucrelab.com/?ref=2834
Прегледај го приврзокот 116455
Gi kombinira najdobrite elementi na PV i Traffic Monsoon :D

Пуштив јас за истите денес барање за исплата, па видеќемо...
Oxybux може и ќе исплати, а за Моusebux некако сум скептик :)

Пуштив јас за истите денес барање за исплата, па видеќемо...
Oxybux може и ќе исплати, а за Моusebux некако сум скептик :)

@tigrica92 кажи како ти е username-от, ќе проверам шо ти се има десено во ShareHolder Control Panel-от.

@DeMoN_17 --- Payza dispute
инаку зашто не го користеш Skrill? според мене Skrill е иднио Paypal батице ;)
а и ич да не - повлечи си ги таму, па после ќе можеш да ги додадеш на PaidVerts (ќе го додадат и Skrill кај и да е)

За Mousebux (иако не го работам) прочитав на ПВ мислам некаде дека исто Пејпалот им бил блокиран и пошо-прибидејчи нели... ќе престанале општо со работа.. така да баталете го.

@KralAleks
RxW3RIG.png

чек чек сеа.. одлучи се прво.. најдобрите елементи од ПВ и ДигАдз, или ПВ и твојо Монсун?
пошо овоа мислам дека е круцијален момент за да се одлучам дали ќе почнам да кликам...

@tigrica92 кажи како ти е username-от, ќе проверам шо ти се има десено во ShareHolder Control Panel-от.

@DeMoN_17 --- Payza dispute
инаку зашто не го користеш Skrill? според мене Skrill е иднио Paypal батице ;)
а и ич да не - повлечи си ги таму, па после ќе можеш да ги додадеш на PaidVerts (ќе го додадат и Skrill кај и да е)

За Mousebux (иако не го работам) прочитав на ПВ мислам некаде дека исто Пејпалот им бил блокиран и пошо-прибидејчи нели... ќе престанале општо со работа.. така да баталете го.

@KralAleks
RxW3RIG.png

чек чек сеа.. одлучи се прво.. најдобрите елементи од ПВ и ДигАдз, или ПВ и твојо Монсун?
пошо овоа мислам дека е круцијален момент за да се одлучам дали ќе почнам да кликам...

Немој не го боцкај, ја казнени за малце ќе добиев ради него, не го есапете ќе се откаже сам, оти вака ко ќе го боцкаме после некое време снемува аргументи пцуе и живо и мртво...
Остај батали го :)
Него, се се мислам да те прашам, ти преку кој процесор вадиш пари од Paidverts? Јас вадев со PayPal, ама нели ги лимитираа, па како алтернативна опција што да одберам што ме советуваш? :) Само да не биде Wallet како EgoPay, да немора од еден на друг процесор да префрлам пари туку нешто налик на PayPal да биде а што како избор за исплата го имаат PV

Последно уредено:
Нетелер батице, Нетелер му е мајката!
пиши ми пп.

а кралчо нешто ме игнорира у задње време, изгледа не ме разбира шо му пишам.. :D

Немој не го боцкај, ја казнени за малце ќе добиев ради него, не го есапете ќе се откаже сам, оти вака ко ќе го боцкаме после некое време снемува аргументи пцуе и живо и мртво...
Остај батали го :)
Него, се се мислам да те прашам, ти преку кој процесор вадиш пари од Paidverts? Јас вадев со PayPal, ама нели ги лимитираа, па како алтернативна опција што да одберам што ме советуваш? :) Само да не биде Wallet како EgoPay, да немора од еден на друг процесор да префрлам пари туку нешто налик на PayPal да биде а што како избор за исплата го имаат PV
Мислам дека егопеј и не можиш да го избериш,пошто,егопеј е нурнат.Како што го видов акаунтот мој на егопеј,ни инфо ни бутур,од пред нова година.Значи,егопеј потона.Арно што ги инвестирав од него,па баш и немам нешто пара таму.

http://trck.me/334613/
Tretiot clen na dobro poznatata familija Inadpros i inadclix..inadbux samo sto zapocna...stranive s epoznati po redovni isplati i odlicen nacin na rabota. ovoj anstana kako odgovor na baranjata da se vovede i paypal medju drugite nacini na plakanje,:) Rentanite referali na inadclix rabotat najdobro na site PTC strani i ovja nema da bide podole :) http://inadbux.com/banners/banner1.gif[DOUBLEPOST=1426553026][/DOUBLEPOST]
http://trck.me/334613/
Tretiot clen na dobro poznatata familija Inadpros i inadclix..inadbux samo sto zapocna...stranive s epoznati po redovni isplati i odlicen nacin na rabota. ovoj anstana kako odgovor na baranjata da se vovede i paypal medju drugite nacini na plakanje,:) Rentanite referali na inadclix rabotat najdobro na site PTC strani i ovja nema da bide podole :) http://inadbux.com/banners/banner1.gif
Btw, mozd ne e bitno ama se dobiva pioneer clenstvo, valjda za prvite clenovi :0[DOUBLEPOST=1426553826][/DOUBLEPOST]
пиши ми пп.

а кралчо нешто ме игнорира у задње време, изгледа не ме разбира шо му пишам.. :D
Ne razgovaram so kreteni i egomanijaci :)

Последно уредено:
е оти бе душо, едно време беше толку попален и толку слатко-речив кога и да сакаше нешто да ми кажеш... шо бидна.. скратија ти го јазичето малце, а ? :)

пиши ми пп.

За верификација на нетелер, потребно е сметка на англиски или нема фрка ако е на мк? И дали извади картичка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom