*ќе си купеш адФилтер и ќе нема да мораш да кликаш по 1000 реклами од 0.0005$.
*друго, системот е во еден вид
хибернација, и тоа беше најавено уште од поодамна дека така ќе биде - чисто ради
SWAP-от, за да не се залетуваат џабе членовите да инвестираат уште во Ad Pack-ови и во FastTrackQueue-то... значи Rich ви прави еден вид услуга, само кој како ќе си ја сфати !
*затоа престанете да паничарете, да ги кажувате вашите профи мислења и ненамерно да ги лажете и другите дека 'страната отишла у Хондурас' - оти кога ќе дојде периодот после свапот - сите ќе цветате како коќичиња на пролет од среќа!
*и јас имав исто или макар слично мислење како вас пред првиот bap-swap, но работите многу брзо се решија и испадна стварно многу подобро отколку шо очекував (бев песимист, како вас сега).
*за стотиците реклами кликање... а шо очекувате вие, со по 2-3-5$ (или ИЧ) вложено да ви дава реклами од по 20-50$ на ден?
*вложете некоја пара повеќе и после свапот ќе добива
Ме сигурно подобри реклами отколку во овој период на хибернација.
*или како шо реков - прежалете 10$ за филтер и мирна ви глава.. на ден не добивам повеќе од 30 реклами (само главниот ad issue).
@sankerce ти кажаа погоре, чекај за уфрлањето пари после свапот, и пази малце од могучи IP конфликт со lucy993, превише ти се поклопуват логовите..
@NarkoVSA - кога веќе сакаш да почнеме да работеме со тебе тоа, имаш ли изработено барем еден добар онака ептен почетнички (
Explain Like I'm 5) туторијал, со примери едно друго шо како, со сите можни предности/недостатоци, ризици, статистики, извори.. за да знаеме бар на што сме пред да почнеме?
*сум видел (и евентуално регистрирал) на неколку вакви бинарни тргувања.. али секогаш нешто ми викало да се откажам пред него шо изгубам се шо имам...
*а и да, ќе заборавев...
не влегувај на темата во стилот „луѓе не си го губете времето тука, зар уште кликате за хх центи, бла бла“ .. пошо веќе имаше неколку такви типци со такви коментари.. и мислам дека се банирани од темава.. или така нешто...
ова е официјална тема за заработка на интернет.. и секој има право да си каже шо работе, шо сака да работе, шо го интересира итн... ако имаш добра/интересна понуда - слободно сподели ја, но не негирај други мислења